Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θρίλερ" με top άσο του Ολυμπιακού - Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 19:36:00

"Θρίλερ" με top άσο του Ολυμπιακού - Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Θρίλερ" με top άσο του Ολυμπιακού - Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης!

Βουίζει η πιάτσα για έναν από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών! Η επίσκεψη του μάνατζερ, το "ντου" ξένων ομάδων για να τον αποκτήσουν και ο πιτσιτρικάς που εντυπωσιάζει τον Μαρτίνς.
 

Ολυμπιακός: Δύσκολα θα δούμε τον Κίτσο σε δεύτερο διαδοχικό 90λεπτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι εναντίον τού Αστέρα Τρίπολης, καθώς φαίνεται ότι ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θεωρεί ότι μπορεί να βγάλει δεύτερο σερί 90λεπτο στο τέμπο και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Όχι ότι δεν θα παίξει βασικός στο παιχνίδι με την Τρίπολη (αν και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην αρχική 11άδα ο Ρέαμπτσιουκ), αλλά ότι μπορεί να αγωνιστεί για ένα διάστημα του αγώνα.

Ο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον νεαρό άσο, που στα 19 του χρόνια προφανώς και έχει πολλά περιθώρια εξέλιξη, και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές θέλει μέχρι το προσεχές καλοκαίρι να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες για να φανεί αν η ομάδα μπορεί να στηριχτεί σε εκείνον για μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ ή αν θα γίνει μεταγραφή παίκτη.

Την ίδια στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα προκαλέσει εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ελ Αραμπί. Ο 35χρονος άσος θέλει να συνεχίσει στο Λιμάνι και οι Πειραιώτες είναι πολύ θετικοί προς αυτή την κατεύθυνση.

Η πληροφορία που υπάρχει αναφέρει ότι ο μάνατζέρ του βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και, αυτή τη φορά, προφανώς και έχει έρθει για να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεσή του. Θετική ή αρνητική δεν μπορεί να το πεις κανείς με σιγουριά, καθώς υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι η παρουσία τού μάνατζερ προϊδεάζει για θετικές εξελίξεις. Αλλά οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά στέκια, αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ομάδες του Κατάρ, όπου ο Μαροκινός έχει πολύ καλό όνομα.

Πάντως, ακούγεται έντονα ότι δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αναλάβει δράση και να πάρει πάνω του την υπόθεση ανανέωσης του Ελ Αραμπί, όπως έχει κάνει στο παρελθόν για να κρατήσει σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία που τρέφει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στον μεγάλο γκολτζή των Ερυθρολεύκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη - Τινάζει το πρωτάθλημα στον... αέρα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags