Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παράπονα από ακριβοπληρωμένο άσο σε Μαρτίνς - Στην... έξοδο πέντε παίκτες - Βέτο για Ονιεκούρου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-02 16:30:00

Παράπονα από ακριβοπληρωμένο άσο σε Μαρτίνς - Στην... έξοδο πέντε παίκτες - Βέτο για Ονιεκούρου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Παράπονα από ακριβοπληρωμένο άσο σε Μαρτίνς - Στην... έξοδο πέντε παίκτες - Βέτο για Ονιεκούρου!

Ποιος παίκτης "διαφωνεί" με τις επιλογές του Πορτογάλου κόουτς; Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Πιέρ Κουντέ να ψάχνει ήδη ομάδα για το καλοκαίρι, όμως δεν θα είναι ο μοναδικός που θα αποχωρήσει. Ποιοι είναι στη "μαύρη λίστα" και η άποψη του προπονητή για τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Ολυμπιακός: "Τελειωμένος" μπορεί να θεωρηθεί από τον Ολυμπιακό ο Πιέρ Κούντε, δεδομένου ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει να τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, εφόσον βρεθεί πρόταση, όπως θα γίνει και με τους Μάρκοβιτς, Ανδρούτσο, Καρμπόβνικ και Ρόνι Λόπες.

Ο πεπειραμένος άσος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Πορτογάλο προπονητή για την χρησιμότητα της παραμονής του στο ρόστερ και είναι δύσκολο να γυρίσει το κλίμα.

Κι εδώ υπάρχουν κάποιες παράμετροι που πρέπει να αναφέρουμε: Αρχικά είναι μια ακόμα επιλογή/εισήγηση τού Μαρτίνς που ο Ολυμπιακός πλήρωσε για να τον αποκτήσει και, τελικά, δεν απέδωσε. Έπειτα, η έλευση του περασμένο καλοκαίρι είχε ανοίξει την πόρτα για την αποχώρηση του Μαντί Καμαρά, αλλά τελικά ο τελευταίος δεν είχε φύγει.

Μπορεί να έχει κάποιο παράπονο από τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό ο Κούντε, παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνος που τον έφερε στο Λιμάνι; Φυσικά και μπορεί, γιατί ενδεχομένως δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε να πάρει από τον προπονητή του.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που υπάρχει μια ακόμα καλοκαιρινή μεταγραφή που έγινε με εισήγηση του Μαρτίνς και, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποδώσει σε καμία περίπτωση όπως περίμεναν όλοι, πήρε αμέτρητες ευκαιρίες. Ο λόγος γίνεται για τον Ονιεκούρου, που μπορεί στα τελευταία δύο ματς να έχει μείνει εκτός αποστολής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει "τελειώσει" όπως ο Κούντε.

Ο Μαρτίνς συνεχίζει να πιστεύει τον νεαρό εξτρέμ, είχε θέσει βέτο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για πιθανή παραχώρησή του και όλα δείχνουν ότι τον έχει αφήσει εκτός για να ηρεμήσει και να συνέλθει, και όχι επειδή τον έχει "τελειωμένο".

Ο Ονιεκούρου φαίνεται ότι είναι το μεγάλο στοίχημα του Πέδρο Μαρτίνς, δόθηκαν πολλά λεφτά για την απόκτησή του, και μένει να δούμε αν μπορεί να τον ενεργοποιήσει έστω στην τελευταία στροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θρίλερ" με top άσο του Ολυμπιακού - Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags