Facebook Pixel Λάκης Νικολάου: Ατάκες φωτιά από Νικολάου για ΑΕΚ - Τι είπε για Γιαννίκη και ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-02 17:36:00

Ατάκες φωτιά από Νικολάου για ΑΕΚ - Τι είπε για Γιαννίκη και ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Νικολάου για ΑΕΚ - Τι είπε για Γιαννίκη και ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης όπου και αναφέρθηκε τόσο στην απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη, όσο και στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Λάκης Νικολάου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ όπου  μίλησε τόσο για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της Ένωσης πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και την πρόβλεψη του για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Για την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από την ΑΕΚ: «Το βρίσκω λογικό με βάσει τα αποτελέσματα, δεν έγινε εν ψυχρώ αλλά εν θερμώ, δεν μπορώ να υπεισέλθω σε αυτό , αλλά δεν είμαι υπέρ της αλλαγής των προπονητών. Ήταν τόσο άτυχη και κακή η φετινή χρονιά. Φέτος η ΑΕΚ είχε γκίνια, αλλά να μην τα ρίξουμε όλα σε αυτό. Ας πούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέσα σε 15 λεπτά έβαλαν δύο γκολ, ενώ εμείς είχαμε τον έλεγχο, σε αυτό παίζει ρόλο και η τύχη».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Για το σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να πάει καλά και το ίδιο έλεγα και στο παιχνίδι του Κυπέλλου, κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι. Θυμάμαι όταν έπαιζα εγώ και είχαμε τέτοιες περιόδους, ο πατέρας μου ήταν γυναικολόγος και μου έλεγε πως θα φέρει 10 νεογέννητα να κατουρήσουν το χόρτο για να σπάσει η γκίνια», είπε ο Λάκης Νικολάου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags