Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Λίγοι το περίμεναν! Παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό (ΦΩΤΟ)
| 2022-03-04 23:43:00

Λίγοι το περίμεναν! Παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Λίγοι το περίμεναν! Παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό (ΦΩΤΟ)

Μέσα από μια προσωπική ανάρτηση που έκανε στα social media ένας από τους πολύ γνωστούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές έκανε γνωστό πως ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό κρατώντας όμως το όνομά του.

Κλάρενς Ζέεντορφ: Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να κατακτήσει Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες, τον Άγιαξ, την Ρεάλ και την Μίλαν ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του ότι αποφάσισε να αλλάξει θρησκεία και να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό.

"Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα για τον εορτασμό της ένταξής μου στη μουσουλμανική οικογένεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος όλων των Αδελφών σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα της αξιολάτρευτης Σοφίας μου, που μου έχει διδάξει σε βάθος την έννοια του Ισλάμ.

Δεν άλλαξα το όνομά μου και θα συνεχίσω να φέρω το όνομα που μου έδωσαν οι γονείς μου, Κλάρενς Ζέεντροφ. Στέλνω όλη μου την αγάπη σε όλους στον κόσμο", ανέφερε ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence Seedorf (@clarenceseedorf)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags