Facebook Pixel Ατρόμητος - Super League: Φεύγει εξωτερικό ο Κουλούρης - Βρήκε φορ ο Πογέτ - Μεταγραφή Άλιμπεκ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-05 18:40:00

Φεύγει εξωτερικό ο Κουλούρης - Βρήκε φορ ο Πογέτ - Μεταγραφή Άλιμπεκ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Φεύγει εξωτερικό ο Κουλούρης - Βρήκε φορ ο Πογέτ - Μεταγραφή Άλιμπεκ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Η... επιστροφή του Έλληνα άσου και ο Ρουμάνος που ετοιμάζεται για Big-5! Διπλό παρασκήνιο από τον Ατρόμητο, που όλα δείχνουν ότι θα μείνει στην κατηγορία στηριζόμενους στους δύο εξαιρετικούς επιθετικούς του. Ήδη πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και για τους δύο από άλλους συλλόγους.

Ατρόμητος - Super League: Με αφoρμή το νέο  ελληνο - ρουμανικό επιθετικό δίδυμο που πρωταγωνιστεί στην Super League, έχουμε δυνατό follow up.

Για τον Κουλούρη που ξανακάνει ισχυρό γκέλ στο εξωτερικό ενώ κτυπάει πάλι την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας του Γκουστάβο Πογέτ αλλά και για τον ξαφνικό σουπερλιγκάτο έρωτα που μπορεί να προκύψει για τον παρτενέρ του στον Ατρόμητο, Ντένις Άλιμπεκ...

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ-ΑΛΙΜΠΕΚ/1: είναι το επιθετικό δίδυμο που έφτιαξε ο Κόουλμαν στο Περιστέρι και οδηγεί τον Ατρόμητο στην σωτηρία. Σε 6 ματς που έπαιξαν μαζί,  η ομάδα πήρε ισάριθμα γκολ και από τους δυο, μαζεύοντας συνολικά 13 βαθμούς! Φυσικά και δεν είναι... τυχαίοι φορ. Εν ενεργεία διεθνείς και οι δυο, με διεθνή καριέρα αλλά και με συμβόλαια που δεν είναι... κανονικά για κλάμπ όπως ο Ατρόμητος. Ο Κουλούρης έχει φιξ αποδοχές 220.000 ευρώ τον χρόνο, ενω ο Αλιμπεκ συμφωνία με την  Καϊσερίσπορ για 650 χιλιάρικα τον χρόνο (από τον Σπανό θα πληρωθεί πάνω απο 100.000 ουσιαστικά για 3 μληνες). Αρκετοί μάλιστα πίστευαν και έλεγαν πως δεν θα μπορούσαν να βρουν χημεία και να παίξουν μαζί (σεντερ φορ και οι δυο), αλλά ... διαψεύστηκαν γρήγορα και πανηγυρικά. Και θα έχει και... συνέχεια, όπως φαίνεται. Γιατί μπορεί και των δυο τα συμβόλαια να τελειώνουν το 2023, του Κουλούρη με τον Ατρόμητο, του Ρουμάνου με την τουρκική ομάδα, αλλά με το φινάλε που κάνουν στην σεζόν, προβλέπεται το καλοκαίρι να γίνουν πρωταγωνιστές σε διαφορετικές μεταγραφικές ιστορίες. Δεν το... πετάω στα κουτουρού αυτό...

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: ήδη η πλευρά του Σκυδραίου φορ (έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα,αρχίζοντας να σκοράρει από τον Νοέμβριο) έχει ενημερωθεί πως τον σκανάρουν ξανά  ομάδες του εξωτερικού. Και μιλάμε για κλάμπ απο... τρια διαφορετικά πρωταθλήματα. Άλλωστε ο Κουλούρης μπορεί να...απέτυχε στο Σαμπιονά (μεταγραφή 3 εκατ. από την Τουλούζ και με χρηματιστηριακή αξια 5 εκατ.) αλλά έχει "καλό όνομα"  στην διεθνή αγορά και αυτό που χρειαζόταν ήταν λίγο να το... "καθαρίσει". Για αυτό ήρθε στον Ατρόμητο και όπως φαίνεται του πήρε στην αρχή λίγο παραπάνω αλλά πλέον δικαιώνεται. Άρχισαν να τον ξαναθυμούνται πολλοί ενώ έχει σοβαρές πιθανότητες να κληθεί κι απο τον Πογέτ ξανά στην Εθνική Ελλάδας (25 και 28 Μαρτίου υπάρχουν τα φιλικά με Ρουμανία/Μαυροβούνιο).

ΑΛΙΜΠΕΚ: όσον αφορά στον Ρουμάνο, ήταν εμφανές στην αρχή πως του έλειπε ο ρυθμός από τα παιχνίδια αλλά γρήγορα ... συστήθηκε με την κλάση του. Σε βαθμό που ψάχνονται ήδη μνηστήρες κι απo την Super League. O Aτρόμητος δεν έχει οψιόν αγοράς, η Καισερισπορ θα ήθελε να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιο του της επόμενης /τελευταίας χρονιάς κι από τις εμφανίσεις του διεθνή Ρουμάνου φορ στα πλέι άουτ μπορεί να προκύψει "ξαφνικός, μεγάλος έρωτας" με ομάδα της Big 5. Kάτι έχουν πιάσει τα ράνταρ μας αλλά... υπομονή αφού είναι νωρίς ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "χρυσάφι" ο Μπότο - Τεράστιο deal για τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - Επτά εκατομμύρια σε Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags