Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης μετά την… ξεφτίλα από Ολυμπιακό - 11αδα παικτών - "Εσύ δεν θα είσαι εδώ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-08 10:00:00

Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης μετά την… ξεφτίλα από Ολυμπιακό- 11αδα παικτών- "Εσύ δεν θα είσαι εδώ"

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης μετά την… ξεφτίλα από Ολυμπιακό- 11αδα παικτών- "Εσύ δεν θα είσαι εδώ"

Τί δείχνει η αποχώρηση Δημητριάδη για το αύριο στην ΑΕΚ! Πώς φτάσαμε στην παραίτηση, τα ξεσπάσματα του διοικητικού ηγέτη για τα... χάλια της ομάδας και η αποφασιστικότητά του για μεγάλες και ριζικές αλλαγές. Είναι δυνατόν να φύγουν όλοι μετά τον "βασιλομπίλαρο" το καλοκαίρι;

«Τους έδιωξα όλους»! Αυτή είναι μία φράση δια στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη. Όχι, δεν την είπε αυτήν την χρονική συγκυρία. Θυμηθείτε, ότι μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη που πλήρωσε το μάρμαρο για την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την αγωνιστική κατάπτωση της ομάδας και τα ντροπιαστικά αποτελέσματα που τη συνόδευσαν (θυμηθείτε τις ήττες από ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Βόλο μέσα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να έχει προηγηθεί στο σκορ), ήρθε και η παραίτηση του Βασίλη Δημητριάδη.

Τη συγκεκριμένη ατάκα είχε πει ο ηγέτης της ΑΕΚ στις 25 Αυγούστου 2019 στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ζητούσαν μαινόμενοι εξηγήσεις για την ήττα με 2-1 από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Λίγο πριν ο Τίγρης είχε επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας, όπου φέρεται να μίλησε σε έντονο τόνο τόσο στον Μιγκέλ Καρντόσο που έδειχνε να ζει σε παράλληλο σύμπαν και να μην έχει καταλάβει την κατάσταση και όσο και στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος είχε επωμιστεί την επιλογή της πρόσληψης του Πορτογάλου τεχνικού.

Αμφότεροι ήταν τα πρόσωπα, τα οποία είχαν τελειώσει! Το ρεπορτάζ όμως μετέφερε την αβεβαιότητα για την παρουσία του Βασίλη Δημητριάδη στην ΑΕΚ. Ο τελευταίος παρέμενε μέχρι τη σεζόν 2021-2022 στο πόστο του. Οι φήμες που είχαν αναπτυχθεί έλεγαν, ότι πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Δημήτρη Μελισσανίδη τόν μετέπεισε, ώστε να αποκλείσει τον «βασιλομπίλαρο» από αυτήν την απόφαση.

Η ατάκα «έχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ» που είπε πριν από τρία χρόνια (με την Ξάνθη) ο Τίγρης επαναλήφθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1 μέσα στο ΟΑΚΑ τον Απρίλιο του 2021 για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Τότε μίλησε για ρετσινιά, αποκάλεσε τους παίκτες ξεφτίλες και υποστήριξε, ότι αυτό που έγινε είναι τεράστια ντροπή.

«Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα! Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα», ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη.

Έναν χρόνο μετά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος έχει γράψει τη δικιά του ιστορία στον σύλλογο, τόσο ως παίκτης όσο και ως παράγοντας. Σε αυτήν την πορεία, η προσφορά του ήταν τεράστια και δεν αμφισβητείται. Δυστυχώς όμως σε τέτοιες καταστάσεις που μυρίζουν... εκκαθάριση, τα... θετικά τα παίρνει η μπάλα, όπως τις κορίνες στο μπόουλινγκ.

«Εσύ μετά το καλοκαίρι δεν θα είσαι εδώ», έλεγαν στα μέσα Φλεβάρη του 2022 οι κακές οι γλώσσες, ότι είχε πει ο Μελισσανίδης στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το σίγουρο είναι, ότι για αυτήν την κατρακυλά της ομάδας ο Δημητριάδης δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

Επιστρέφουμε στις ατάκες... αλλαγής. Ποιοί ήταν μέλοι της ομάδας που υπέστη εκείνον τον διασυρμό (από τον Ολυμπιακό με 5-1) και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται ακόμα στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου; Μία ντουζίνα παικτών.

Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Σβάρνας, Τσιντώτας, Ανσαριφάρντ, Σιμόες, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Λιβάι Γκαρσία.

Είναι δυνατόν να φύγουν όλοι μετά τον Δημητριάδη το καλοκαίρι; Αυτό θα κριθεί από τον προπονητή που θα φέρει ο Τίγρης και ο οποίος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αλλαγές, όπως φαίνεται, θα αγγίξουν την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στον τρόπο λειτουργίας της. 

Πάντως η αποχώρηση Δημητριάδη, ενός ανθρώπου που είχε ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Μελισσανίδη, δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή πόσο μεγάλη είναι η αποφασιστικότητα του ηγέτη της ομάδας, για να γυρίσει το έργο και να φρενάρει την πτώση της ομάδας.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" μετά τον ΠΑΟΚ ο Δημητριάδης - Ο... διάλογος με Μελισσανίδη - Ο λόγος που έφυγε από την ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags