Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Θα ξεχωρίσει στην Ελλάδα - Ταιριάζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Κλάσεις ανώτερος από Ονιεκούρου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-08 14:05:00

"Θα ξεχωρίσει στην Ελλάδα - Ταιριάζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Κλάσεις ανώτερος από Ονιεκούρου"

του Γιώργου Κτενά
"Θα ξεχωρίσει στην Ελλάδα - Ταιριάζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Κλάσεις ανώτερος από Ονιεκούρου"

Μεταγραφή από το κορυφαίο επίπεδο για τις δύο ελληνικές ομάδες. Πώς ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία... έφερε στο ρεπορτάζ ένα πολύ δυνατό όνομα για τον Δικέφαλο και τους Πειραιώτες. Τι συμβαίνει με τον Βίκτορ Κλάεσον;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το όνομα του διεθνή Σουηδού άσου Βίκτορ Κλάεσον βρίσκεται στο ρεπορτάζ των δύο ομάδων τις τελευταίες ημέρες (κυρίως του Ολυμπιακού), καθώς έχει μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ και οι μνηστήρες για την περίπτωσή του έχουν αυξηθεί.

 

Το sportdog.gr επικοινώνησε με το Λευτέρη Ντανοβασίλη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ρωσικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το Κλάεσον και την πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα.

 

"Ξεχωρίζει εύκολα στην Ελλάδα - Συγκλίνει και σουτάρει - Έχει το γκολ"

 

"Πολύ καλός παίκτης, παίζει παντού στο κέντρο, στον άξονα και στα άκρα. Είναι έμπειρος, όποιος τον πάρει θα αποκτήσει έναν παίκτη που θα ξεχωρίσει εύκολα στην Ελλάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, o καλός συνάδελφος, και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Στην Ελλάδα θα ξεχωρίσει από την ποιότητά του. Είναι γρήγορος, όχι ο πιο γρήγορος βέβαια, και έχει το γκολ".

 

Πώς είναι το στιλ που έχει στο παιχνίδι του;

 

"Συγκλίνει προς την περιοχή και σουτάρει, μπορεί να παίξει και με τον ανάποδο πόδι, σκοράρει, ειναι all rοund πίσω από τον επιθετικό αλλά μπορεί και δεύτερος φορ". 

 

"Κλάσεις καλύτερος από Ονιεκούρου - Μαζί με Φορτούνη στην 11άδα - Ταιριάζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"

 

Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός αν ασχοληθεί μαζί του θα είναι για να βρει αντι-Ονιεκούρου ή αντί-Φορτούνη;

 

"Πιο πολύ για αντι-Ονιεκούρου τον βλέπω, δεν είναι η θέση του αυτή του Φορτούνη - Αν και μπορεί να παίξει και εκεί. Για την ακρίβεια μπορεί να παίξει στην ίδια 11άδα και με τον Φορτούνη".

 

Είναι καλύτερος από τον Ονιεκούρου;

 

"Είναι κλάσεις καλύτερος από τον Ονιεκούρου, δεν το συζητώ. Θα είναι σημαντική αναβάθμιση για τον Ολυμπιακό αν έρθει ο Κλάεσον στη θέση του Ονιεκούρου".

 

Δυνητικά το όνομα του Κλάεσον "παίζει" και για την ΑΕΚ και για τον ΠΑΟΚ - Πού θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα;

 

"Όταν έχεις τέτοιο ελεύθερο παίκτη, είναι λογικό το όνομά του να γυρίζει στα ρεπορτάζ. Πιστεύω σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα ταίριαζε. Στην ΑΕΚ δεν ξέρουμε ούτε ποιον προπονητή θα έχει τη νέα σεζόν. Εντάξει, ο Κλάεσον είναι διεθνής Σουηδός, αναγνωρισμένος, επαγγελματίας, ξέρεις τι θα πάρεις. Όταν οι Ρώσοι είχαν κάνει μεγάλο άνοιγμα σε Σκανδιναβούς, ο Κλάεσον είχε πάει στην Κράσνονταρ. Γιατί ήθελαν παίκτες που να είναι επαγγελματίες, να μην βγαίνουν στα μπαρ κ.λπ. Και οι Σουηδοί είναι τέτοιου τύπου επαγγελματίες".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ασέβεια" Καρβάλιο στον Μαρτίνς - Κανείς δεν είδε τι έκανε στην αλλαγή - Τον "έπιασε" η NOVA (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags