Facebook Pixel Ζοάο Καρβάλιο - Πέδρο Μαρτίνς: "Ασέβεια" Καρβάλιο στον Μαρτίνς - Κανείς δεν είδε τι έκανε στην αλλαγή - Τον "έπιασε" η NOVA (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-07 10:00:00

"Ασέβεια" Καρβάλιο στον Μαρτίνς - Κανείς δεν είδε τι έκανε στην αλλαγή - Τον "έπιασε" η NOVA (ΦΩΤΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ασέβεια" Καρβάλιο στον Μαρτίνς - Κανείς δεν είδε τι έκανε στην αλλαγή - Τον "έπιασε" η NOVA (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στου Ρέντη τις επόμενες ημέρες. Έχασε το... μυαλό του στο παιχνίδι με τον Άρη, κινδύνεψε να αφήσει τον Ολυμπιακό με παίκτη λιγότερο, ενώ φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που έπρεπε!
 

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη μετά από μία κακή εμφάνιση και έχοντας χάσει το αήττητο πρωτάθλημα, ενώ δεν αποκλείεται από το παιχνίδι με τον Άρη να προκύψουν κι άλλα ζητήματα.

Οι περισσότεροι παίκτες των Πειραιωτών που αγωνίστηκαν να ήταν σε κακή βραδιά, ενώ και ο Ζοάο Καρβάλιο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, όχι όμως για την αγωνιστική του εικόνα. Ο Πορτογάλος άσος ήταν πολύ καλός για περίπου 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και βοηθούσε στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία της μπάλας, όμως η συμπεριφορά του υποχρέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς να τον κάνει αλλαγή στο 43ο λεπτό.

Ο Καρβάλιο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα επειδή κλώτσησε δύο φορές την μπάλα, όταν παίκτης του Άρη προσπάθησε να εκτελέσει ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή και όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων, ήταν λάθος του διαιτητή που δεν είδε και δεύτερη κίτρινη, άρα κόκκινη κάρτα.

Ο προπονητής πάντως των Πειραιωτών κατάλαβε ότι ο παίκτης του είχε… χάσει το μυαλό του και τον έκανε αμέσως αλλαγή, παρότι σε λίγα λεπτά οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Προφανώς με την κίνησή του ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, τόσο στον Καρβάλιο όσο και γενικά στην ομάδα, πως παραμένει το «αφεντικό» και ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει όλοι να τηρούν.

Ωστόσο, ο Μαρτίνς ρίσκαρε, καθώς η επιλογή του να αντικαταστήσει έναν παίκτη της κλάσης του Καρβάλιο πριν το ημίχρονο, προφανώς και δεν θα… χτυπούσε καλά στον ίδιο. Ο Πορτογάλος άσος μόλις κατάλαβε ότι θα γίνει αλλαγή, ήταν πολύ εκνευρισμένος, ενώ όπως φάνηκε από το πλάνο της NOVA, μόλις έφτασε στον πάγκο δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του!

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο κόουτς του έδωσε το χέρι, όμως ο παίκτης του έκανε πως δεν τον είδε, τον.. ντρίμπλαρε και τελικά ο Μαρτίνς τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη για να τον ενθαρρύνει. Ο Καρβάλιο όμως ήταν πολύ εκνευρισμένος και συνέχισε να «μουρμουράει» πηγαίνοντας προς τον πάγκο.

Σίγουρα η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει σε έναν παίκτη με το δικό του βιογραφικό ούτε σε έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται μόλις δύο μήνες στη νέα του ομάδα. Ο κόουτς σίγουρα θα έχει τετ α τετ μαζί του στου Ρέντη, τόσο για να του εξηγήσει γιατί βγήκε όσο και για να ζητήσει.. εξηγήσεις για την αντίδραση του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζει τα μάτια μόνος του ο Μαρτίνς - Φτάνει πια με τον Μπα- Ο Καρβάλιο δείχνει το πρόβλημα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags