Facebook Pixel Super League: Βαρούχας: "Χάρισε κόκκινη κάρτα σε Ολυμπιακό" - Ξεκάθαρος για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-06 23:05:00

Βαρούχας: "Χάρισε κόκκινη κάρτα σε Ολυμπιακό" - Ξεκάθαρος για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! (Vid)

Sportdog Team
Βαρούχας: "Χάρισε κόκκινη κάρτα σε Ολυμπιακό" - Ξεκάθαρος για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! (Vid)

Το μεγάλο λάθος κατά του Άρη και η ανάλυση για Παναθηναϊκό. Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε στην ΕΡΤ και την Αθλητική Κυριακή τις αμφισβητούμενες φάσεις από όλα τα παιχνίδια. Πού υπήρξε... φαλτσοσφύριγμα και οι διαμαρτυρίες για τα πέναλτι σε ΟΑΚΑ, Λαμία και Περιστέρι.

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής στη Super League.

Ξεκινώντας λοιπόν την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από το Άρης-Ολυμπιακός, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Μπα στα 20 δευτερόλεπτα, καθώς το χέρι του ήταν σε φυσική θέση όταν έκανε το τάκλιν, ενώ ήταν σωστά και τα οφσάιντ στον Καμαρά των Κίτρινων. Ωστόσο, τόνισε πως το μεγάλο λάθος του διαιτητή έγινε στο 35ο λεπτό με τον Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος κλώτσησε δύο φορές την μπάλα χωρίς να παίζεται το παιχνίδι. Ο Πορτογάλος «σωστά είδε την κίτρινη κάρτα για την αψυχολόγητη ενέργειά του να κλωτσήσει την μπάλα, όταν την έστησε ο παίκτης του Άρη για να χτυπήσει το φάουλ στο κέντρο, όμως στη συνέχεια υπήρξε αντιδικία μεταξύ των παικτών. Έπρεπε να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη, κόκκινη, κάτι που έκανε λίγο μετά ο Μαρτίνς».

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε διαιτητή και VAR αναφορικά με τις δύο επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης Λαμία-ΠΑΟΚ. Ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε ότι ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Ζαμπά στο 35', αφού η μπάλα είχε βγει εκτός γηπέδου πριν φτάσει στο κεφάλι του Βραζιλιάνου. Σχετικά με ένα πέναλτι που ζήτησε η Λαμία στο 76', ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι δεν υπήρξε παράβαση, καθώς η μπάλα αφενός βρήκε το χέρι του Κούρτιτς από πολυ κοντινή απόσταση και αφετέρου χτύπησε πρώτα στο σώμα του πριν έρθει σε επαφή με το χέρι.

Μια ήταν η φάση που απασχόλησε τον παλαίμαχο διαιτητή στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα στο 65' η Ένωση ζήτησε πέναλτι για μια πτώση του Σιμόες στην περιοχή του Αστέρα έπειτα από μαρκάρισμα του Τιλίκα, όμως ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθάρισε ότι σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Όπως υποστήριξε, η επαφή μεταξύ των δύο παικτών είναι ήταν μικρή και ο Σιμόες έπεσε στο χορτάρι λόγω της φόρας που είχε και όχι εξαιτίας σπρωξίματος από τον Τιλίκα.

Όλα σωστά έγιναν από τους διαιτητές και στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας υπεραμύνθηκε της απόφασης ρέφερι και VAR να μην υποδείξουν πέναλτι για τον Παναθηναϊκό στο 13', αφού δήλωσε ότι ο Χουάνκαρ ήταν αυτός που προκάλεσε την επαφή με τον Χατζηισαΐα και όχι το αντίστροφο. Αντίστοιχα, ανάλυσε ότι σωστά δόθηκε πέναλτι για τους Πράσινους στο 55', με τον Γιαννιώτη να ανατρέπει καθαρά τον Γκατσίνοβιτς εντός περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζει τα μάτια μόνος του ο Μαρτίνς - Φτάνει πια με τον Σισέ - Ο Καρβάλιο δείχνει το πρόβλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags