Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Εκτόξευση" για τον Έλληνα φορ των 3 εκατομμυρίων και 15 γκολ - Σκάει μεταγραφή - Βασικός με Πογέτ!
| 2022-03-08 17:03:00

"Εκτόξευση" για τον Έλληνα φορ των 3 εκατομμυρίων και 15 γκολ - Σκάει μεταγραφή - Βασικός με Πογέτ!

Του Ηλία Λιβάνιου
"Εκτόξευση" για τον Έλληνα φορ των 3 εκατομμυρίων και 15 γκολ - Σκάει μεταγραφή - Βασικός με Πογέτ!

Ο πιο φορμαρισμένος διεθνής σε όλη την Ευρώπη αυτή τη στιγμή! Ποιος είναι ο παίκτης που κάνει εντυπωσιακή σεζόν και γιατί είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αλλάξει ξανά ομάδα. Ο λόγος που δεν βγαίνει από την ενδεκάδα από την Εθνικής Ελλάδας ούτε μετά την αλλαγή προπονητή.

Εθνική Ελλάδας: Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Παυλίδης επρόκειτο να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από μια επιτυχημένη διετία στην Βίλεμ και η αλήθεια είναι πως η επιλογή του να πάει στην Αλκμάαρ τον δικαίωσε πλήρως, μιας και ο Έλληνας φορ διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του!

O Παυλίδης έχει δει την αξία του να πηγαίνει ξανά στα 3 εκατ. ευρώ και φέτος μετράει 15 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις σε 34 ματς. Κοινώς προσφέρει ένα γκολ στην ομάδα του είτε με ασίστ είτε με γκολ στο 60% των αγώνων της. Τα νούμερα είναι πιο εντυπωσιακά εάν εστιάσουμε στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που έχει 10 γκολ και 5 ασίστ σε 23 αγώνες και έχει παίξει τον σημαντικότερο ρόλο για την εξαιρετική της πορεία.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η Αλκμάαρ βρίσκεται σταθερά στην 4η θέση της λίγκας της και βρίσκεται μόλις στο -9 από τον Άγιαξ που κάνει ότι θέλει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με 64 γκολ διαφορά υπέρ του σε άμυνα/επίθεση. Μάλιστα ο μεγάλος της στόχος θα είναι να βγει στην 3η θέση, από την οποία απέχει μόλις 3 πόντους και στην οποία βρίσκεται η Φέγενορντ.

Όσον αφορά τον Παυλίδη, τα 10 γκολ που έχει πετύχει τον καθιστούν ως τον 7ο κορυφαίο σκόρερ της λίγκας για την φετινή χρονιά και ενώ απέχει 3 γκολ από τη δεύτερη θέση και 6 από την πρώτη, στην οποία βρίσκεται ο Αλέρ που κάνει μυθικά πράγματα με τον Άγιαξ τόσο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο άσος της Άλκμααρ καθιερώθηκε στην Εθνική Ελλάδος υπό την τεχνική ηγεσία του Τζον Φαν Σχιπ και μετράει 5 γκολ σε 21 αγώνες και όλα δείχνουν ότι με τα τωρινά δεδομένα θα αποτελεί την νο1 επιλογή και του Γκουστάβο Πογέτ για την κορυφή της επίθεσης.

Εξάλλου, εάν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να αναγκάσει την Αλκμάαρ να τον πουλήσει πολύ πιο γρήγορα από ότι θα... υπολόγισε, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα ξεχωρίσει στην Ελλάδα - Ταιριάζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Κλάσεις ανώτερος από Ονιεκούρου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags