Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αρπάζει Έλληνα άσο από τη… λίστα του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Τζάμπα στα Σπάτα - Παρών στην Εθνική
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-09 10:00:00

Αρπάζει Έλληνα άσο από τη… λίστα του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Τζάμπα στα Σπάτα - Παρών στην Εθνική!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αρπάζει Έλληνα άσο από τη… λίστα του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Τζάμπα στα Σπάτα - Παρών στην Εθνική!

Μετά από μία καλή σεζόν, ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα και σε μεγάλη ομάδα. Ο 22χρονος άσος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και τα σωματικά προσόντα του και ήδη οι σκάουτς θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό παίκτη. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, όμως... έχει μέλλον.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να είχε μαθηματικές ελπίδες, και κάτι παραπάνω, να προκριθεί στα play off της Super League την Κυριακή (7/3) στην αναμέτρηση με την Ένωση, αν έφευγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ, όμως ο τεχνικός της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε μια κίνηση που σίγουρα σε κάποιους φάνηκε περίεργη.

Ο Σέρβος αρχικά άφησε εκτός ενδεκάδας τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Αντώνη Τσιφτσή, που φέτος έχει μετρήσει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα κρατήσει τέσσερις φορές την εστία του απαραβίαστη. Ο 22χρονος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τον Αστέρα, είναι προϊόν των ακαδημιών των Αρκάδων, έχοντας μέχρι τώρα παίξει 34 φορές με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Τσιφτσής θεωρείται από τα πολύ hot ονόματα για την ηλικία του και μάλιστα ο λόγος που δεν ήταν στην ενδεκάδα των Αρκάδων στο ΟΑΚΑ ήταν πως η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα της καριέρα του. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως η αξία του νεαρού τερματοφύλακα έχει πάρει την… ανιούσα μιας και πριν δύο χρόνια το transfermarkt τον κοστολογούσε με 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ σήμερα έχει φτάσει στις 400, με την συμμετοχή του στις μικρές εθνικές να είναι ακόμα ένα δείγμα για το ότι απλά μετράει… ανάποδα μέχρι να γίνει γνωστός ο επόμενος προορισμός του.

Ο Ράσταβατς όμως δεν σταμάτησε με τον Τσιφτσή. Εκτός ενδεκάδας στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου ήταν ακόμα ένας βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Κανελλόπουλο, που φέτος έχει παίξει 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 15 να είναι για την Super League, κυρίως σαν 6αρι. Ο 22χρονος, που έχει αγωνιστεί 5 φορές και με την Εθνική Ελπίδων, αποτελεί και αυτός προϊόν των ακαδημιών του Αστέρα και φέτος έχει καταφέρει το βήμα παραπάνω, κάτι φυσικά έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων πάνω του.

Ο Κανελλόπουλος έχει συμβόλαιο με τους Αρκάδες μέχρι το καλοκαίρι του 2022, χωρίς ακόμα να υπάρχει ανανέωση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Ανάμεσα, λοιπόν, στους… μνηστήρες είναι και η Ένωση μιας και είναι γνωστό ότι ψάχνει παίκτη για τις θέσεις του κέντρου, με τον 22χρονο να μην είναι ο παίκτης που θα πάρει άμεσα στους ώμους του την ομάδα, όμως θα μπορούσε να είναι ένα project που με την κατάλληλη δουλειά να κάνει πολλά πράγματα με την ΑΕΚ.  

Το όνομα του νεαρού άσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε γραφτεί (μαζί με αυτά των Βασίλη Ζαγαρίτη και Γιώργο Νίκα) και για τον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως βρίσκεται στη σχετική λίστα με τους παίκτες που παρακολουθούν οι Πειραιώτες από Ελλάδα. Δεν είχε γίνει κάποια κίνηση, όμως το όνομά του είναι σημειωμένο στο μπλοκάκι των «Ερυθρολεύκων»!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης μετά την… ξεφτίλα από Ολυμπιακό- 11αδα παικτών- "Εσύ δεν θα είσαι εδώ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags