Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Δύο παικταράδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Αξία... 17 εκατομμύρια ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-09 23:43:00

Δύο παικταράδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Αξία... 17 εκατομμύρια ευρώ!

Δύο παικταράδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Αξία... 17 εκατομμύρια ευρώ!

Ερυθρόλευκοι και Δικέφαλος του Βορρά βγαίνουν στην αγορά, όπου υπάρχουν τρομερές περιπτώσεις παικτών εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. "Παίζουν" δυνατά σούπερ άσοι από το "πάνω ράφι".

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η εμπόλεμη κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας έχει αρχίσει να πλήττει άμεσα και τους συλλόγους της ρωσικής χώρας, από τη στιγμή που τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του εξωτερικού έχουν... παγώσει μέχρι νεωτέρας, με αρκετούς εξ αυτών να επιδιώκουν να αποδεσμευτούν πιο άμεσα από το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που δημιουργεί ιδανική ευκαιρία για ομάδες να... χτυπήσουν τη συγκεκριμένη αγορά και με ακόμη πιο προσιτά συμβόλαια.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου δίνει το δικαίωμα στους αθλητές να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους συλλόγους, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεταγραφή σε άλλον σύλλογο μέχρι τις 7 Απριλίου, με ορίζοντα τη νέα αγωνιστική χρονιά.



Τα συμβόλαια των ξένων στην Ουκρανία έχουν αυτόματα ανασταλεί μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022, ενώ τα ρωσικά κλαμπ έχουν διορία να τα βρουν με τους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 10 Μαρτίου και αν δεν τα καταφέρουν οι ξένοι θα μπορούν να αναστείλουν τη σύμβαση μονομερώς, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022. Οι παίκτες και οι προπονητές θα θεωρούνται ελεύθεροι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 και ως εκ τούτου θα έχουν την ελευθερία να υπογράψουν συμβόλαιο με άλλη ομάδα χωρίς συνέπειες.

Ποιοι αποδεσμεύτηκαν επίσημα προς ώρας

Δύο από τα πιο... τρανταχτά παραδείγματα δεν είναι άλλα από αυτό του Ρακίτσκι και Κλάεσον, οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν και επίσημα από τις Ζενίτ και Κρασνοντάρ αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στη χώρα μας, με τον πρώτο να έχει αξία που φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ και να είναι ένας εξαιρετικός στόπερ και τον δεύτερο που ενδιαφέρει έντονα και τον ΠΑΟΚ, να κοστίζει 9 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, έμεινε ελεύθερος και ο Ουκρανός διεθνής χαφ, Αρτέμ Πολιάρους από την Αχμέτ Γκρόζνι, αλλά και ο γνωστός μεσοεπιθετικός Ρεμί Καμπελά από την Κρασνοντάρ, με την αξία του να φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα ξεχωρίσει στην Ελλάδα - Ταιριάζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Κλάσεις ανώτερος από Ονιεκούρου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags