Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ - Νέο... αφεντικό στην Τούμπα - Συμφωνία με Λουτσέσκου και Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-10 13:08:00

Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ - Νέο... αφεντικό στην Τούμπα - Συμφωνία με Λουτσέσκου και Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ - Νέο... αφεντικό στην Τούμπα - Συμφωνία με Λουτσέσκου και Μπότο!

Ποιο θα είναι θα είναι το νέο πρόσωπο στον Δικέφαλο και οι εξελίξεις που αναμένεται να προκαλέσει στον σύλλογο. Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών και η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη που θα φέρει τα πάνω-κάτω...
 

Την επιστροφή τού Γιώργου Σαββίδη στα δρώμενα του ΠΑΟΚ σχολίασαν με θετικό τρόπο άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, καθώς βρέθηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και δείπνησε μαζί της πριν από το παιχνίδι με την Γάνδη.

 

Να θυμίσουμε ότι είχε αποτραβηχτεί από τις δημόσιες τοποθετήσεις για τον σύλλογο μετά την απομάκρυνση του Αμπέλ Φερέιρα, πολύ περισσότερο όμως μετά από την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα και την παράλληλη αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από την πρώτη ομάδα.

 

Μάλιστα, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, είναι ότι φαίνεται να υπάρχει η προοπτική για την επιστροφή τού στην ΠΑΕ! Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα, ο Γιώργος Σαββίδης είχε διαφωνήσει με την πρόσληψη Λουτσέσκου, είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της παραμονής τού Πάμπλο Γκαρσία και οι εξελίξεις ήρθαν έτσι που θεώρησε ότι δεν υπάρχει χώρος στον ΠΑΟΚ για εκείνον.

 

Με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου με την Γκοντζάρεβα να "τρέχουν" τα πάντα στην ομάδα για ένα διάστημα και, φυσικά, δύο μόνο πρόσωπα να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε έναν μεγάλο σύλλογο, που δεν έχει αθλητικό διευθυντή. Τώρα αυτό το σκηνικό έχει αλλάξει με την έλευση του Μπότο, ενώ στην πόλη ψιθυρίζεται ότι ο Γιώργος επιστρέφει στην ΠΑΕ και, μάλιστα, άμεσα.

 

Να θυμίσουμε εδώ ότι οι πληροφορίες που υπήρχαν από το περιβάλλον τής οικογένειας αναφέρουν ότι οι δύο τους δεν μιλούσαν καθόλου για τον Δικέφαλο, από τη στιγμή που ο Ιβάν αποφάσισε να φέρει στην ομάδα τον Λουτσέσκου. Ο Γιώργος είχε ταχθεί και επίσημα υπέρ του Γκαρσία και, με την έλευση του Ρουμάνου, αποτραβήχτηκε από την ενασχόληση με την ΠΑΕ.

 

Τώρα όμως αυτό έχει αλλάξει και αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη που θα πρέπει να χαροποιεί και τους οπαδούς. Γιατί αν πρέπει να στρέψουν κάπου την προσοχή τους οι φίλοι τής ομάδας για το μέλλον, είναι στον Γιώργο ως φυσική συνέχεια του Ιβάν. Αυτός αναμένεται να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ και αυτό το γνωρίζουν όλοι στον σύλλογο ακόμα κι αν δεν είναι κάτι που βγαίνει επίσημα προς τα έξω.  



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο παικταράδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Αξία... 17 εκατομμύρια ευρώ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags