Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τάσος Μπακασέτας: Αυτή ήταν η συμφωνία ΠΑΟΚ για Μπακασέτα - "Όχι" σε 12 εκατ. της Σπόρτινγκ - Ο πιο ακριβός Έλληνας
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-10 16:38:00

Αυτή ήταν η συμφωνία ΠΑΟΚ για Μπακασέτα - "Όχι" σε 12 εκατ. της Σπόρτινγκ - Ο πιο ακριβός Έλληνας

Οι Μιχείες
Αυτή ήταν η συμφωνία ΠΑΟΚ για Μπακασέτα - "Όχι" σε 12 εκατ. της Σπόρτινγκ - Ο πιο ακριβός Έλληνας

Ποιος χάλασε τη μεταγραφή και τα χρήματα που θα πάρει τη νέα σεζόν! Η αποκάλυψη για το "φλερτ" του Έλληνα άσου με τον Δικέφαλο του Βορρά και ο λόγος που δεν γύρισε στην Ελλάδα, η πρόταση των Πορτογάλων που απέρριψε και το μεγάλο συμβόλαιο που έρχεται.

ΠΑΟΚ - Τάσος Μπακασέτας: Οι ... λεπτομέρειες είναι πολλές φορές εκείνες που γράφουν την... Ιστορία.  Έτσι και η στήλη έρχεται σήμερα να κάνει δυο αποκαλύψεις με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα.

Η μια αφορά... ανέκδοτη ιστορία απο τον Οκτώβριο του 2020, για το ποιος και πως χάλασε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Η δεύτερη έχει να κάνει με το τι θα συμβεί στον "Έλληνα ήρωα της Τράμπζονσπορ" από το καλοκαίρι και μετά...

MΠΑΚΑΣΕΤΑΣ/ΜΟΥΡΓΚ -1: λίγοι γνωρίζουν αφού άλλωστε δεν διέρρευσε και ποτέ στα ΜΜΕ, πως τον Οκτώβριο του 2020  οι δυο τους είχαν μια άτυπη "μονομαχία" για την θέση του "αντί - Πέλκα" στον ΠΑΟΚ! Ο "Μπάκα" έπαιζε τότε στην Αλάνιασπορ, ο Αυστριακός ήταν στην Ραπίντ Βιέννης, από την οποία ήδη πριν από δυο μήνες είχε μετακομίσει στην Τούμπα ο συμπατριώτης του, Στέφαν Σβάμπ. Η Rogon του Πολ Κουτσολιάκου είχε κλείσει το deal του Πέλκα στην Φενέρ και ο "δικέφαλος" καιγόταν στο φινάλε εκείνης της παρατεταμένης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (μέχρι αρχές Οκτωβρίου), να βρει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη. Μπάτζετ διαθέσιμο υπήρχε παρά την πίεση του ffp  και ήταν καθαρά θέμα επιλογής.

MΠΑΚΑΣΕΤΑΣ/ΜΟΥΡΓΚ -2: η Rogon που είχε πουλήσει τον Πέλκα, πρότεινε στον ΠΑΟΚ και τον αντικατάστατη του/πελάτη της, Τόμας Μούργκ. Και από την άλλη πλευρά, γνωστός Έλληνας ατζέντης, "παιδί" του ΠΑΟΚ, είχε προχωρήσει την δουλειά για τον Τάσο Μπακασέτα. Με ένα ποσό κοντά στα 2.500.000 ευρώ για την Αλάνια, απο το οποίο περίπου τα 500 χιλιάρικα θα ήταν σε μορφή μπόνους για τον τουρκικό σύλλογο! Μπαίνοντας, λοιπόν, στην... τελική ευθεία, ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γερμανός Όλαφ Ρέμπε, "φρόντισε" η ζυγαριά να γείρει υπέρ της απόκτησης του Μούργκ που ήταν και λίγο φθηνότερος (κόστισε 2.000.000 ευρώ)!Κάπως έτσι ο Τάσος Μπακασέτας δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, δεν φόρεσε την φανέλλα και του ετερου "δικέφαλου", πουλήθηκε 4 μήνες αργότερα αντί 3.000.000 ευρώ (500 χιλιάρικα πιο ακριβά από το ποσό που θα κόστιζε στον ΠΑΟΚ) στην Τράμζπονσπορ, οδηγώντας την φέτος στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος και απογειώνοντας την χρηματιστηριακή του αξία στα 10.000.000!!

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ -1:  τον περασμένο Γενάρη αρνήθηκε να διαπραγματευτεί με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, παρότι η πορτογαλική ομάδα ήταν πρόθυμη να καταβάλει το μπάι άουτ των 12.000.000 ευρώ στην Τράμπζονσπορ και να τον κάνει δικό της! Ο Τάσος θέλησε να μείνει και να σηκώσει πρωτάθλημα στην Τουρκία με την ομάδα του - θα είναι το δεύτερο της καριέρας του μετά από εκείνο με την ΑΕΚ - αποκτώντας και διαστάσεις... ήρωα για τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ. Ποιο θα είναι το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα από τον Ιούνιο και μετά; Πρώτον, στο επόμενο update είναι σίγουρο πως η χρηματιστηριακή του αξία θα πάει στα 12 με 12.500.000 ευρώ. Δεύτερον, είτε μείνει στην Τράμπζονσπορ ή πάρει μεταγραφή θα απογειώσει και τις αποδοχές του.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ -2: σύμφωνα δε με την ... ενημερωμένη πλευρά της εγχώριας πιάτσας agents, ο Μπακασέτας από αυτο το καλοκαίρι θα γίνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με το υψηλότερο συμβόλαιο. Τι σημαίνει αυτό; Πως απο το 1,6 εκ. που συνολικά θα καθαρίσει την φετινή σεζόν, αναμένεται να πάει πολύ πάνω από τα 2.200.000 ευρώ!! Κι αυτό θα γίνει ακόμη κι αν δεν πάρει μεταγραφή αφού η Τράμπζονσπορ του  είχε κοινοποιήσει την πρόθεση της για νέο συμβόλαιο (παρότι το τωρινό λήγει το 2024), με γενναία αναπροσαρμογή αποδοχών που θα τον καθιστούν μέσα στα 2 κορυφαία συμβόλαια της ομάδας. Όλα αυτά για έναν παίκτη που το 2019 ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, βιάστηκε (για να ...ικανοποιήσει τον Μελισσανίδη) να τον πουλήσει, με μόλις 500 χιλιάρικα, χωρίς να βάλει ποσοστό μεταπώλησης, ούτε καν... πέναλτι για το ενδεχόμενο να επέστρεφε νωρίτερα σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ - Νέο... αφεντικό στην Τούμπα - Συμφωνία με Λουτσέσκου και Μπότο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags