Facebook Pixel Τσέλσι: Έρχεται νέο ηχηρό... χαστούκι στην Τσέλσι - Σκάει ζημιά 641 εκατομμυρίων ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-11 21:21:00

Έρχεται νέο ηχηρό... χαστούκι στην Τσέλσι - Σκάει ζημιά 641 εκατομμυρίων ευρώ

Sportdog Team
Έρχεται νέο ηχηρό... χαστούκι στην Τσέλσι - Σκάει ζημιά  641 εκατομμυρίων ευρώ

Η Τσέλσι στο...χάος. Μετά το μπλοκάρισμα της πώλησης από τη βρετανική κυβέρνηση, και το αίτημα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας «Three» να αφαιρέσει το λογότυπό της από τη  φανέλα της, η Τσέλσι βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο ισχυρό πλήγμα.

Τσέλσι:  Η Τσέλσι στο...χάος. Μετά το μπλοκάρισμα της πώλησης από τη βρετανική κυβέρνηση, και το αίτημα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας «Three» να αφαιρέσει το λογότυπό της από τη  φανέλα της, η Τσέλσι βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο ισχυρό πλήγμα, αφού η Nike εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Μια προοπτική που, σύμφωνα με  την βρετανική εφημερίδα  «Daily Mail», θα μπορούσε να κοστίσει στην Τσέλσι έως και 540 εκατομμύρια λίρες (641 εκατομμύρια ευρώ).  

Nike και Τσέλσι κατέληξαν σε 15ετή συμφωνία ύψους 900 εκατομμυρίων λιρών (1,07 δισεκατομμύρια ευρώ) το 2016, αλλά μετά τα πρόσφατα γεγονότα η Nike λέγεται ότι «σκέφτεται να αποχωρήσει».

Η Τσέλσι ζήτησε μόλις χθες να επανεξετάσει την άδεια που χορηγήθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει με τον πιο φυσικό τρόπο, παρά τις κυρώσεις σε βάρος του ιδιοκτήτη της, και κυρίως να μπορέσει να πουληθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags