Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα αλλάξουν επίπεδο τον Ολυμπιακό - "Βέρμπιτς με 5 εκατομμύρια - Δεν τους δίνει τσάμπα η Σαχτάρ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-11 20:30:00

Θα αλλάξουν επίπεδο τον Ολυμπιακό - "Βέρμπιτς με 5 εκατομμύρια - Δεν τους δίνει τσάμπα η Σαχτάρ"!

του Γιώργου Κτενά
Θα αλλάξουν επίπεδο τον Ολυμπιακό - "Βέρμπιτς με 5 εκατομμύρια - Δεν τους δίνει τσάμπα η Σαχτάρ"!

Παίκτες που ψάχνουν ομάδα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία! Το Sportdog.gr παρουσιάσει τι ισχύει σχετικά με τους Βραζιλιάνους από Σαχτάρ και Ντιναμό, που παρουσιάζονται ως... υποψήφιοι για Ελλάδα λόγω της κατάστασης. Ποιοι ξεχωρίζουν και ποιος μπορεί να έρθει στη χώρα μας.

Ολυμπιακός: Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες τσεκάρουν ποδοσφαιριστές από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και την Ντιναμό Κιέβου και το sportdog επικοινώνησε με τον Λευτέρη Ντανοβασίλη, που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο σε Ουκρανία και Ρωσία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες.

Πόσο εύκολο είναι να έρθουν παίκτες από τους δύο συλλόγους στην Ελλάδα, με πόσα χρήματα πωλούνται και ποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν; Διαβάστε τις απαντήσεις από τον καλό συνάδελφο, που γνωρίζει όσο λίγο τι συμβαίνει στο ουκρανικό ποδόσφαιρο.

"Δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Ελλάδα - Δεν θα τους δώσει τσάμπα - 18 εκατ. για τον Νταβίντ Νέρες"

"Δύσκολα νομίζω θα μείνει ελεύθερος κάποιος Βραζιλιάνος, θα φύγουν οι Ρώσοι και όχι οι Βραζιλιάνοι. Δεν το θεωρώ τόσο εύκολο, δηλαδή, να φύγουν. Αν τερματιστεί ο πόλεμος και ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, πώς θα κάνουν πρωταθλητισμό; Δεν είναι περίπτωση Ρωσίας που υπάρχουν κυρώσεις, οι ομάδες θα πρέπει να αποζημιωθούν κανονικά για να δώσουν έναν παίκτη. Η Σαχτάρ μπορεί να κάνει τη χάρη σε κάποιους από αυτούς και να τους δώσει δανεικούς, αλλά και πάλι δεν θα το κάνει τσάμπα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Λ. Ντανοβασίλης.

Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος της Σαχτάρ που ξεχωρίζει;

"Ο Νταβίντ Νέρες είναι ο καλύτερος Βραζιλιάνος της Σαχτάρ, που είχε πάρει το περασμένο καλοκαίρι από τον Άγιαξ με 18 εκατ. ευρώ. Αλλά η τιμή του είναι σημαντική για να τον αγοράσει κάποια ομάδα, γιατί έχει όλο το πακέτο ως εξτρέμ: Ταχύτητα, γκολ, ασίστ. Είναι ο,τι καλύτερο έχει".

"Τετέ και Μοράες από Σαχτάρ - Μπογιάλκσι και Βέρμπιτς από Ντιναμό - Αυτός είναι καλή λύση για Ολυμπιακό"

 

Υπάρχουν άλλες λύσεις;

"Οι Βραζιλιάνοι που είναι καλοί είναι ο Τετέ, που παίζει και δεύτερος επιθετικός, και τους έχει βγει, είναι σε καλή ηλικία και μια χαρά λύση. Πιο έμπειρη λύση είναι ο Μοράες, που είναι 34, αλλά για ένα-δύο χρόνια θα είναι καλή λύση".

Στο ρεπορτάζ υπάρχει και το όνομα της Ντιναμό Κιέβου ως ομάδα που οι Πειραιώτες παρακολουθούν τους ποδοσφαιριστές της. Εκεί τι υπάρχει;

"Η Ντινάμο δεν έχει τόσους ποιοτικούς ξένους, ειδικά Βραζιλιάνους. Οι καλύτεροι παίκτες της είναι Ουκρανοί. Έναν Βραζιλιάνο έχει. Καλή περίπτωση είναι ο Μπογιάλσκι, μέσος, στον άξονα αγωνίζεται, ενώ πολύ καλή περίπτωση ο Βέρμπιτς".

Γενικά σε ποιες τιμές πουλάνε οι ουκρανικές ομάδες;

"Η Σαχτάρ ζητάει πάνω από 30 εκατ. κανονικά, τώρα θα πουλήσει σε τρέχουσες τιμές δηλαδή πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι καλοί Βραζιλιάνοι της Σαχτάρ απασχολούν όλη την Ευρώπη. Η Ντιναμό έχει κυρίως Ουκρανούς, και οι καλοί Ουκρανοί τους δύσκολα θα έρθουν εδώ, μπορούν να βρουν ομάδα στην Πρεμιερ Λιγκ. Ο Βέρμπιτς ίσως να το σκεφτεί, αλλά είναι μεγάλος σε ηλικία και προέρχεται από τραυματισμό. Θεωρώ ότι με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ μπορεί να έρθει στην Ελλάδα".




*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμπαίκτης με Μαντί Καμαρά ο Λύρατζης - Το "μυστικό" που... εκθέτει Πάμπλο Γκαρσία - Νέος Λημνιός
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags