Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αντι-Πέπε ο Σεμέδο στην Πόρτο - Τέσσερα εκατομμύρια λόγω FFP - Δίνει Ταβάρες στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 18:00:00

"Αντι-Πέπε ο Σεμέδο στην Πόρτο - Τέσσερα εκατομμύρια λόγω FFP - Δίνει Ταβάρες στον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Αντι-Πέπε ο Σεμέδο στην Πόρτο - Τέσσερα εκατομμύρια λόγω FFP - Δίνει Ταβάρες στον Ολυμπιακό"

Σενάριο ανταλλαγής για τον Πορτογάλο στόπερ που θέλει να μείνει στην πατρίδα του, παρότι ακόμα δεν παίζει πολύ. Ποιος είναι ο στόχος του, τα χρήματα που μπορούν να δώσουν οι "Δράκοι" και το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων το τελευταίο διάστημα, καθώς η παρουσία του στην Πόρτο δεν είναι η αναμενόμενη.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτη τής εφημερίδας A΄ Bola, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την παρουσία τού Σεμέδο στους Δράκους, αλλά και το σενάριο για την ανταλλαγή του με τον Σίντνεϊ Ταβάρες που υπήρξε στον ελληνικό Τύπο.

"Για αυτό δεν παίζει στην Πόρτο ο Σεμέδο - Χτυπάνε το πρωτάθλημα - Συνοχή στην 11άδα"

"Δεν παίζει σχεδόν καθόλου στην πρώτη ομάδα ο Σεμέδο, γιατί η Πόρτο έχει καλούς αμυντικούς στη βασική 11άδα που πηγαίνουν καλά. Άρα είναι δύσκολο να βρει θέση τώρα ο Σεμέδο. Για αυτό τον πήγαν στη β΄ ομάδα της Πόρτο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Βέβαια στο τελευταίο παιχνίδι της Πόρτο β΄ με την Ακαδέμικα, που το είδα, δεν έπαιξε καθόλου", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος από την Πορτογαλία. 

Δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα δηλαδή;

"Κοίταξε, η Πόρτο πηγαίνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και προφανώς είναι δύσκολο να "σπάσει" η συνοχή που έχει η ομάδα στην 11άδα της. Τώρα θα παίζει στη β΄ ομάδα για ένα διάστημα. Αλλά περιμένω μέχρι το τέλος να πάρει συμμετοχές στην Πόρτο".

"Αντι-Πέπε ο Σεμέδο στην Πόρτο - 4 εκατ. για να τον αγοράσει - Ανταλλαγή με Ταβάρες"

Αυτό που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι αν θα μπορούσε η Πόρτο να τον αγοράσει το προσεχές καλοκαίρι. Η οψιόν του ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται και με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ να είναι θετικοί για την παραχώρησή του.

"Είναι νωρίς για να μάθουμε κάτι τέτοιο, η Πόρτο ασχολείται με το πρωτάθλημα αυτό το διάστημα και, προφανώς, δεν είναι προτεραιότητα η μεταγραφή του Σεμέδο. Από την άλλη πλευρά ο Πέπε είναι 38 ετών και δεν βλέπω να συνεχίζει για πολλά χρόνια ακόμα. Ο Ρούμπεν είναι καλή λύση, κι ο ίδιος φαίνεται ότι θέλει να μείνει. Στο οικονομικό, η Πόρτο μέχρι πρόσφατα είχε πρόβλημα με το Financial Fair Play, αλλά τώρα έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Συμμετέχει ακόμα στο Europa League, άρα σημαίνει ότι έχει έσοδα και θα έχει την άνεση για να αγοράσει τον Σεμέδο. Ειδικά αν η τιμή του δεν ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ".

Τέλος, το σενάριο για ανταλλαγή ανάμεσα σε Σεμέδο και Ταβάρες, που γράφει ο ελληνικός Τύπος, βλέπετε να έχει βάση;

"Ναι, φυσικά μπορεί να γίνει αυτό. Ο Ταβάρες είναι στην Πόρτο β΄, είναι 20 ετών και παίζει στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι κυνηγάει τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά με την Πόρτο να είναι στην κορυφή του πίνακα και να πηγαίνει για πρωτάθλημα, δύσκολα θα υπάρξουν τέτοιες συζητήσεις άμεσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη - Οι πρώτες δύο μεταγραφές από το "πάνω ράφι" - Φέρνει και φορ, αυτοί φεύγουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags