Facebook Pixel Μπρέντφορντ - Κρίστιαν Έρικσεν: Ήρωας Έρικσεν και νίκη παραμονής για Μπρέντφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 21:02:00

Ήρωας Έρικσεν και νίκη παραμονής για Μπρέντφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ήρωας Έρικσεν και νίκη παραμονής για Μπρέντφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έβγαλε την πρώτη του ασίστ μετά την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Μπρέντφορντ με 2-0 κόντρα στη Μπέρνλι.

Μπρέντφορντ - Κρίστιαν Έρικσεν: Μετά το χατ τρικ επί της Νόριτς, ο Ιβάν Τόνεϊ ήταν ο «ήρωας» της Μπρέντφορντ σε δεύτερο σερί ματς, καθώς με δικά του γκολ στο 85΄ και στις καθυστερήσεις η ομάδα του πέτυχε τεράστια νίκη με 2-0 επί της Μπέρνλι και ουσιαστικά εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην Premier League.

Στην πρώτη του ασίστ μετά την επάνοδό του στα γήπεδα, ο Κρίστιαν Έρικσεν είδε τον 25χρονο Άγγλο επιθετικό ν΄ ανοίγει τον δρόμο για το «τρίποντο» και λίγο αργότερα να «σφραγίζει» τη δεύτερη σερί νίκη της Μπρέντφορντ και πρώτη επί της σημερινής της αντιπάλου μετά από 5 σερί διαδοχικές ήττες ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Η Μπέρνλι μετά από 2 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες (0-4 από την Τσέλσι και 0-2 από την Λέστερ) ηττήθηκε σε τρίτο σερί ματς και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ήταν η πρώτη της εκτός έδρας ήττα μετά το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας, το 0-3 επί της Μπράιτον και το 0-0 με την Άρσεναλ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags