Facebook Pixel ΑΕΚ - Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Γι’ αυτό έφερε τώρα Κριχόβιακ, παίζει στο ντέρμπι - Ποιότητα 3Α - Άνοιξε μεγάλη μανατζερική πόρτα η ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 22:35:00

Γι’ αυτό έφερε Κριχόβιακ, παίζει στο ντέρμπι - Ποιότητα 3Α - Άνοιξε μεγάλη μανατζερική πόρτα η ΑΕΚ

Οι Μιχείες
Γι’ αυτό έφερε Κριχόβιακ, παίζει στο ντέρμπι - Ποιότητα 3Α - Άνοιξε μεγάλη μανατζερική πόρτα η ΑΕΚ

Τα 27.5 εκατ. της Παρί, το συμβόλαιο 2 εκατ. και οι πιθανότητες παραμονής. Το Sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο της σπουδαίας μεταγραφής του Πολωνού άσου στην Ένωση. Γιατί ήθελε να τον φέρει στα πλέι οφ, ποιος... κόπηκε, η βοήθεια που θα δώσει στην ομάδα και η αλλαγή πολιτικής που δείχνει πολλά ενόψει της Αγιάς Σοφιάς!

Ο "Ευαγγελιστής" στις σημερινές "Μιχείες" έχει το πλήρες follow up της υπόθεσης Κριχόβιακ. Με παρασκήνιο, με ονόματα/διευθύνσεις/ποσά και για μια τεράστια μανατζερική πόρτα που για πρώτη φορά πάει να ανοίξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με οτι αυτό συνεπάγεται για το προσεχές καλοκαίρι.

ΑΕΚ: ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ της είναι υπερ - απαραίτητος και όχι... πολυτέλεια, ακόμη και για μόνο εννιά (9) ματς, των πλει οφ! Το ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο σίγουρο δεν είναι... Για προπονητή εξέλιξη δεν θα υπάρξει(έτσι, ωμά,που σας το γράφω) αφού ο Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να περιμένει τον Σάντος μέχρι τα μέσα Απριλίου... Η εσωστρέφεια προ πολλού έχει κτυπήσει κόκκινο στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο... Και οι οπαδοί είναι... στα κάγκελα. Όλοι αυτοί είναι λόγοι που μια αποτυχία στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάει αύριο θα σήμαινε... "καταστροφ"!! Με τον "τιγρη" να αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να αποτραπεί έστω και την... τελευταία στιγμή. Οπότε η κίνηση Κριχόβιακ, του Πολωνού παικταρα και μάλιστα στην θέση που ...αιμοραγγεί η ομάδα, δηλαδή του αμυντικου χαφ, είναι κίνηση... ΜΑΤ. Κι αγωνιστικά ενισχύει 100% τους "κιτρινόμαυρους" αφού ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας (86 συμμετοχές-5 γκολ) εκτός απο κλάση/ποιότητα 3Α, θα ξαναφέρειτα χαμόγελα και την θετική σκέψη στον "πλανήτη ΑΕΚ" (θα σταματήσει την γκρινια και την μιζέρια).

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: είχε βρωμίσει η ελληνική πιάτσα agents απο την Πέμπτη, πως η ΑΕΚ με εντολή Μελισσανίδη, ξεσκονίζει κάθε σούπερ και εφικτή περίπτωση 6-8αριού που θα μπορούσε να προκύψει ως μεγάλη ευκαιρία, απο το παράθυρο που άνοιξε η ΦΙΦΑ,  λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, για τους παίκτες που αγωνίζονται σε ρωσικές ομάδες. Για αυτό άλλωστε στην ραδιοφωνική μου εκπομπή, στον Over FM 104,9 και στα "Παιδια της Πιάτσας", με το που ξεκίνησα το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψα πως η ΑΕΚ είναι η μοναδική απο τις Μπιγκφοράτες ομάδες που βρίσκεται κοντά σε παίκτη απο την Ρωσία και μέσα στο Σαββατοκύριακό θα τον έφερνε στην Αθήνα και θα τον ανακοίνωνε. Βέβαια την ίδια ημέρα (Παρασκευή) υπήρχε και το πρωτοσέλιδο της "Ωρας για Σπόρ" για τον Ιβοριανό μέσο ΒΙκτόριεν Ανγκμπαν. Και όντως η ΑΕΚ το προσπάθησε και με τον 25χρονο μέσο της Σότσι αλλά  αυτός δεν δεχόταν να έρθει μόνο για 9 παιχνίδια. Ήθελε να κάνει συμφωνία για μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο αλλα οι "κιτρινόμαυροι" δεν ήθελαν να δεσμευτούν και έτσδι προέκυψε...ναυάγιο. Ή προφανώς συζητούσαν παράλληλα και κάτι πολύ, πολύ καλύτερο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν ο... Κριχόβιακ!

ΚΡΙΧΟΒΙΑΚ: το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του: έχει παίξει σε Πριμέρα,Πρέμιερ Λιγκ, Σαμπιονά. Εχει δυο τρόπαια Europa League με την Σεβίλλη, έχει αναγκάσει την Παρί Σ.Ζ. να σκάσει 27.500.000 για να τον αγοράσει, είναι κάπτεν της Εθνικής Πολωνίας (κι απο τους ηγέτες της μαζί με τον Λεβαντόφσκι). Η σημερινή του χρηματιστηριακή αξία παραμένει υψηλότατη (11.000.000) και έχει επίσης ένα σούπερ συμβόλαιο με την Κράσνονταρ (κοντά στα 3.000.000), με ισχύ ως τον Ιούνιο του 2024! Είναι πανέτοιμος αγωνιστικά να παίξει άμεσα, απο το ντέρμπι κιόλας με τον ΠΑΟΚ αφού η αποχή του απο τα δυο τελευταία ματς της Κράσνονταρ ( 27/2 και 7/3) είχε να κάνει με την εμπόλεμη κατάσταση. Μην ξεχνάμε πως οι Πολωνοί στηρίζουν θερμά την Ουκρανία, σε κάθε επίπεδο. Είναι τέτοιας ποιότητας και εμπειριών παίκτης που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ θα έχει σίγουρα και την... βοήθεια του συμπατριώτη του , επίσης μέσου, Σιμάνσκι!!!

STELLAR /ΚΡΙΧΟΒΙΑΚ: ο 32χρονος Πολωνός αρχηγός ανήκει σε ένα απο τα κορυφαία παγκοσμίως μανατζερικά Γραφεία! Η ICM STELLAR SPORTS, των Μπαρνέτ - Μανάσε συγκρίνεται μόνο με τους Μέντες - Ραϊόλα!! Και σημειολογικά θα είναι η πρώτη φορά που ο Δημητρης Μελισσανίδης θα κάνει απευθείας δουλειά μαζί της και γενικότερα με Γραφείο/ατzέντηδες που είναι στο TOPτης πιάτσας (σε όλο τον κόσμο). Ας κρατήσουμε αυτή την πολύ σημαντική λεπτομέρεια, γιατί κάλλιστα μπορεί να είναι και ένδειξη αλλαγής πολιτικής του "τιγρη" ενόψει και της επικέιμενης εισόδου της ΑΕΚ στην "Αγιά Σοφιά Opap Arena". Για να συνεργάζεσαι με τέτοιου επιπέδου ατζέντηδες θα πρέπει να τους... καλομάθεις στην αρχή , να είσαι ...large και γενικότερα να τους έχεις...ικανοποιημένους!!

ΚΡΙΧΟΒΙΑΚ: θεωρώ πολύ δύσκολο η ΑΕΚ τώρα να κλείσει τον Πολωνό και για τα επόμενα 2 χρόνια. Δηλαδή να συνεχίσει και μετά τον Ιούνιο στους "κιτρινόμαυρους". Τίποτα βέβαια δεν είναι κι αδύνατο, όταν μάλιστα έχει την ...τιμή του. Στην προκειμένη περίπτωση, για να έχετε την πραγματική εικόνα της περίπτωσης Κριχόβιακ, οι απαιτήσεις του για την νέα σεζόν και την μετά - Κράσνονταρ εποχή ξεκινάνε απο τα 2..000.000 ευρώ ετησίως. Όταν βέβαια στην ΑΕΚ συμβόλαιο του εκατομμυρίου θα αποκτήσει ο Τσούμπερ, εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του. Επίσης, το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει πληρώσει ποτέ σε παίκτη ο Μελισσσανιδης ήταν το 1.200.000 ευρώ ετησίως στον Ολιβέιρα!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σάντος... πειθαρχία και δουλειά! - Δεν γυρίζει έτσι σε ΑΕΚ - Αυτοί είναι οι όροι για να υπογράψει"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags