Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: ΑΕΚ και Άρης δυνατά για Κουλούρη - "Όχι" ΠΑΣ σε πρόταση ΠΑΟΚ για τον... εκλεκτό του Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-13 12:34:00

ΑΕΚ και Άρης δυνατά για Κουλούρη - "Όχι" ΠΑΣ σε πρόταση ΠΑΟΚ για τον... εκλεκτό του Λουτσέσκου!

GOALάρες by Εvaggelistis
ΑΕΚ και Άρης δυνατά για Κουλούρη - "Όχι" ΠΑΣ σε πρόταση ΠΑΟΚ για τον... εκλεκτό του Λουτσέσκου!

"Καραμπόλα" με τερματοφύλακες και Χουτεσιώτης για ομάδα Big-5! Τέσσερα πολύ δυνατά παρασκήνια στο Sportdog.gr για τη Superleague. Ο άσος των Ιωαννίνων που ήθελαν στον Δικέφαλο και κάνει... ντόρο ενόψει καλοκαιριού σε πολλές ομάδες και ο επιθετικός του Ατρομήτου που αρέσει στους "μεγάλους", αλλά θέλει εξωτερικό.

Πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League η σημερινή Κυριακή αλλά ο "Ευαγγελιστής" στις Goalάρες επιμένει... μεταγραφολαγνικά. Με τέσσερις παίκτες που θα συζητηθούν πολύ το ερχόμενο καλοκαίρι και η στήλη σας βάζει στο... πνεύμα

KAΡΑΧΑΛΙΟΣ: είναι ο δεύτερος καλύτερος "κλέφτης" του πρωταθλήματος, πίσω από τον Λούκας Σάσα του Άρη (έχει 86 έναντι 89 του Βραζιλιάνου). Είναι ο μέσος κολώνα στον άξονα του ΠΑΣ και παίκτης κλειδί στο πλάνο του κόουτς Μεταξά! Πήγε το περασμένο καλοκαίρι στα Γιάννινα από τον Λεβαδειακό και στην πρώτη του σεζόν... ξανασυστήθηκε στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Γιατί πριν από χρόνια όλοι μιλούσαν για το ταλέντο του, όταν είχε πάει στην Κ19 του Ολυμπιακού, για να αντικαταστήσει τον Σιώπη. Στα 25του χρόνια, πλέον, ο Ζήσης Καραχάλιος κάνει μια...σεζόν απόδειξη πως μπορεί να κάνει το άλμα για πιο ψηλά! 

Τον Γενάρη ο Χρηστοβασίλης αρνήθηκε προσφορά του ΠΑΟΚ, που έφτασε 2 ημέρες πριν κλείσει το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Τον ήθελε ο Λουτσέσκου για δίπλα στον Κούρτις, να μοιράζει το χρόνο με τον Τσιγγάρα. Ο ΠΑΣ όμως, δεν προλάβαινε να βρει αντικαταστάτη και σε αυτό το ρόστερ είναι αναντικατάστατος. Για το καλοκαίρι δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ επανέλθει αλλά ήδη υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενες για την αφεντιά του. Μια άλλη Μπιγκφοράτη ομάδα,  μια ιταλική της Serie B που είναι όμως, πολύ κοντά στην άνοδο και η... Ουτρέχτη του Δουβίκα. Κι ακόμη δεν έγιναν τα πλέι οφ...

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: πήρε μπροστά και με τα γκολ του πάει να σώσει...μόνος του τον Ατρόμητο. Έχει  ήδη φτάσει τα 11  ενώ είναι πολύ κοντά στο να κληθεί ξανά στην Εθνική Ελλάδας από τον Γκους Πογέτ. Η άφιξη του κόουτς Κόουλμαν στο Περιστέρι αλλά και του σπουδαίου Ρουμάνου φορ, Αλιμπεκ,μαζί με την αλλαγή συστήματος σε 4-4-2, τον... απελευθέρωσαν. Είναι ξανά στα καλύτερά του και δείχνει σε όλους τον ...Κουλούρη που πριν 2,5 χρόνια έκανε μεταγραφή 3,5 εκατομμυρίων στο Σαμπιονά.

Στην πιάτσα ακούγεται έντονα το "φλερτ" που ήδη υπάρχει με ΑΕΚ. Εκεί που αρκετοί θεωρούν πως "δενει"μια χαρά με τον Σέρχιο Αραούχο, σε αντίθεση με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (ο Ιρανόςπάντως έχει συμβόλαιο με την Ένωση ως το 2023). Μαθαίνω πως και ο Άρης τον "καλοκοιτάει" ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε θα έχει απαλλαγεί απο το συμβόλαιο του Μητρογλου, θέλει και ο Καρυπίδης να κάνει μια σταδιακή ελληνοποίηση του ρόστερ, υπάρχουν και τα κατάλληλα κονέ από περσι, της οικογένειας με το κλάμπ. Αυτό που ξέρει πάντως η στήλη είναι πως προτεραιότητα της πλευρας Κουλούρη, αν φύγει απο τον Ατρομητο, είναι το εξωτερικό! Και προτάσεις αναμένει πως θα έχει αρκετές απο εκεί. Ήδη άλλωστε πρέπει να έχει ενημερωθεί... Με τον Ατρόμητο πάντως έχει ακόμη ένα χρόνο και στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει buy out.

ΕΜΠΑΣΙ/ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: αναμφισβήτητα είναι δυο από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Ο 29χρονος διεθνής Καμερουνέζος που ήταν και στο Κόπα Αφρικα, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ αλλά και στην πιάτσα agents και στην Κρήτη γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνει δυνατό γκελ, διεθνές και... εγχώριο! Περιμένουν , λοιπόν, προτάσεις για τον Ντέβις Εμπασί τους επόμενους μήνες. Δεν είναι τυχαίο πως στον ΟΦΗ έσπευσαν και έκλεισαν τον μεγάλο πρότζεκτ στους τερματοφύλακες, Χρήστο Μανδά με μεταγραφή μάλιστα απο τον Ατρόμητο τον Γενάρη. Έχουν ήδη δηλαδή βρει τον αντικαταστάτη του Εμπασί, για την επόμενη ημέρα της πώλησης του.

Όσον αφορά στο κατά ένα χρόνο μικροτερό του τερματοφύλακα του Ιωνικού, αυτός έχει το πλεονέκτημα  πως τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Με την σταθερότητα και τις εμφανίσεις του την τρέχουσα σεζόν στην ομάδα της Νίκαιας, έχει απογειώσει τις μετοχές του. Ακούγεται πολύ έντονα πως το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο γειτονικό Περιστέρι για τον Ατρόμητο! Ας μην βιαζόμαστε πάντως γιατί και ο Άρης ψάχνει τερματοφύλακα και ξέρω πως ο Λευτερής Χουτεσιώτης αρέσει στους "κιτρινους" ενώ υπάρχει και η προοπτική της Κύπρου...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έφερε Κριχόβιακ, παίζει στο ντέρμπι - Ποιότητα 3Α - Άνοιξε μεγάλη μανατζερική πόρτα η ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags