Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Θα κάνει την έκπληξη με "ξεχασμένο" άσο ο Πογέτ; - "Αναγεννήθηκε" και... χτυπάει την πόρτα της Εθνικής
| 2022-03-13 17:20:00

Θα κάνει την έκπληξη με "ξεχασμένο" ο Πογέτ; - "Αναγεννήθηκε" και... χτυπάει την πόρτα της Εθνικής

Του Ηλία Λιβάνιου
Θα κάνει την έκπληξη με "ξεχασμένο" ο Πογέτ; - "Αναγεννήθηκε" και... χτυπάει την πόρτα της Εθνικής

Το όνομά του είχε πολύ καιρό να ακουστεί, αλλά πλέον έχει ανεβάσει ξανά τις μετοχές του. Ο "άγνωστος" στο ελληνικό κοινό παίκτης που τσεκάρεται από το Ουρουγουανό τεχνικό.

Εθνική Ελλάδας: Ένα από τα πρόσωπα που είχαμε μάθει στη χώρα μας, κυρίως χάρη στον Τζον Φαν Σχιπ, ήταν και αυτό του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη. Ο Έλληνας ομογενής μάλιστα είχε κληθεί από τον Ολλανδό τεχνικό, ωστόσο δεν έκανε το ντεμπούτο του με την Γαλανόλευκη, παρά το γεγονός ότι είχε σηκωθεί και για ζέσταμα σε αγώνα.

Όπως και να έχει η καριέρα του την τελευταία διετία έχει περάσει από... χίλια κύματα και μεταξύ άλλων ο Βασιλειάδης είδε την αξία του να πέφτει από τα 4 εκατ. ευρώ στα 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Δείγμα του πόσο δύσκολα είχαν κυλήσει τα πράγματα για τον ίδιο ήταν και το γεγονός πως είχε χάσει τα πρώτα 9 ματς της Μπουντεσλίγκας φέτος λόγω προβλήματος με τη φυσική του κατάσταση. Μάλιστα, την ώρα που είχε αρχίσει να φορτσάρει με 4 σερί συμμετοχές, εκ των οποίων οι 3 ως βασικού, είδε τον κορονοϊό να του χτυπάει την πόρτα και να τον αφήνει στα πιτς για 3 ματς. Παρόλα αυτά από την 17η αγωνιστική είναι ξανά υγιής και μετράει 8 σερί συμμετοχές ως βασικός, σε ένα διάστημα μάλιστα που η ομάδα του μετράει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Και λέμε μόλις 2 ήττες διότι το διάστημα που έλειπε στα πρώτα 9 ματς η Μπίλεφελντ είχε 5 ισοπαλίες και 4 ήττες! Κοινώς και η επάνοδος του Βασιλειάδη την βοήθησε να βελτιώσει την απόδοση της και να αυξήσει τις πιθανότητες της να σωθεί.

Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα φύγει το καλοκαίρι, ειδικά εάν συνεχίσει να αγωνίζεται ως βασικός και δει την Αρμίνια να παραμένει στην πρώτη κατηγορία! Μένει να δούμε εάν ο Πογέτ και το επιτελείο του θα σκεφτούν να τον καλέσουν ξανά στην Εθνική ομάδα, κάτι που ωστόσο φαντάζει δύσκολο προς ώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και Άρης δυνατά για Κουλούρη - "Όχι" ΠΑΣ σε πρόταση ΠΑΟΚ για τον... εκλεκτό του Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags