Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μήνυμα Μαρτίνς με Άρη - "Τελείωσε" πρωτοκλασάτο άσο - Συνάντηση και ανατροπή με τον… φευγάτο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 10:00:00

Μήνυμα Μαρτίνς με Άρη - "Τελείωσε" πρωτοκλασάτο άσο - Συνάντηση και ανατροπή με τον… φευγάτο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μήνυμα Μαρτίνς με Άρη - "Τελείωσε" πρωτοκλασάτο άσο - Συνάντηση και ανατροπή με τον… φευγάτο!

Ποιος κερδίζει πόντους παραμονής και η πρώτη αποχώρηση από το Λιμάνι; Το παιχνίδι με τον Άρη εκτός από τρεις βαθμούς, έφερε και εξελίξεις στους Πειραιώτες. Μετά το τέλος των πλέι οφ και της κατάκτησης του πρωταθλήματος, θα ανακοινωθούν οι πρώτες αποφάσεις. Ήδη πάντως ξέρουμε τον πρώτο που φτιάχνει βαλίτσες...

Πιο δύσκολη από ποτέ φαντάζει η κατάσταση για τον Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό, μετά έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αταλάντα (24/2).

Έκτοτε ο Νιγηριανός άσος μένει σταθερά εκτός αποστολής στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, κάτι που συνέβη και στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.  Σαφώς και δεν πρόκειται για τυχαία απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς, αφού όλοι καταλαβαίνουν πλέον ότι ο Ονιεκούρου είναι ανεπιθύμητος στις τάξεις των φιλάθλων.

Ο Νιγηριανός είναι πολύ πιο πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στα εκτός έδρας ματς των Ερυθρολεύκων στα πλέι οφ, όπου δεν θα έχει να διαχειριστεί το ψυχολογικό βάρος του να αγωνίζεται μπροστά σε ένα εχθρικό προς τον ίδιο κοινό. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρξουν... δραματικές αλλαγές για να παραμείνει ο Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι, μιας και τα δεδομένα μοιάζουν πλέον μη αναστρέψιμα.

Αντίστοιχα ζόρια περνάει στο Λιμάνι και ο Πιέρ Κούντε, που βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας το τελευταίο διάστημα. Η παρουσία του στην αποστολή του πρόσφατου εκτός έδρας ματς με τον Άρη (6/3) ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, αν και ουσιαστικά μπήκε σε αυτή λόγω των πολλών απουσιών και τελικά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καμερουνέζος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και το παλεύει για να πετύχει την ανατροπή. Το γεγονός ότι συναντήθηκε με τον Μαρτίνς στο γραφείο του προκειμένου να μιλήσουν ιδιωτικά ερμηνεύθηκε από πολλούς ως κίνηση του Κούντε για να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τον Άρη για τα πλέι οφ. Το τι συζήτησαν οι δύο άνδρες δεν έγινε γνωστό, συνεπώς το μέλλον θα δείξει εάν όντως άλλαξε κάτι.

Για τον Κούντε υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία, αλλά στη μανατζερική πιάτσα λέγεται πως ο διεθνής μέσος δεν βλέπει με καλό μάτι την προοπτική μετακόμισης στη γειτονική χώρα. Αντιθέτως, θα προτιμούσε να παίξει είτε στη Bundesliga, όπου έκανε εξαιρετικές σεζόν με τη Μάιντζ, είτε σε κάποιο άλλο από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε σχέση με τον Ονιεκούρου φαίνεται πως έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από το αν θα αποχωρήσει κάποιος εκ των Μαντί, Αγκιμπού Καμαρά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άφαντος" και με νεύρα ο Μανωλάς - Δικαίωση με Σισέ και Καρβάλιο - Προβληματισμός για Ελ Αραμπί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags