Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι τραυματίστηκε ο Μιχαηλίδης στον αγώνα με ΠΑΣ - Καρέ καρέ η φάση
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 17:51:00

Έτσι τραυματίστηκε ο Μιχαηλίδης στον αγώνα με ΠΑΣ - Καρέ καρέ η φάση

Sportdog Team
Έτσι τραυματίστηκε ο Μιχαηλίδης στον αγώνα με ΠΑΣ - Καρέ καρέ η φάση

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος στη χθεσινή αναμέτρηση (13/3) του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ενεργό δράση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για έξι μήνες.

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος στη χθεσινή αναμέτρηση (13/3) του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ενεργό δράση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για έξι μήνες.

Παρακάτω θα δείτε καρέ καρέ τον τραυματισμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή στη μονομαχία που είχε με τον επιθετικό του ΠΑΣ, Περέα, οποίος βέβαια δεν ευθύνεται για το σοβαρό τραυματισμό του αντιπάλου του.

Αρχικά ο Μιχαηλίδης, μετά από απομάκρυνση της άμυνας, πηγαίνει με πλάγια βήματα με το αριστερό πόδι, το οποίο μετά το πατά με πολλή δύναμη στο έδαφος.

Στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος και αμέσως αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, σηκώνοντας το χέρι για να μπουν οι γιατροί του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Την ώρα που έβγαινε υποβασταζόμενος από τον γιατρό Γιάννη Ράλλη και τον φυσιοθεραπευτή Θανάση Καπούλα σταματάει και πιάνει το πόδι του, δείχνοντας το σημείο στο οποίο πονάει.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags