Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για Βαρέλα ενόψει Γάνδης - Εκεί έκλεισε - Έκπληξη Λουτσέσκου με πιτσιρικά
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 19:47:00

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για Βαρέλα ενόψει Γάνδης - Εκεί έκλεισε - Έκπληξη Λουτσέσκου με πιτσιρικά

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για Βαρέλα ενόψει Γάνδης - Εκεί έκλεισε - Έκπληξη Λουτσέσκου με πιτσιρικά

Τα σενάρια περί ανατροπής και ο νεαρός Έλληνας που ετοιμάζεται! Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη και ο Ρουμάνος προπονητής θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα...

Σε... σοκ είναι στον ΠΑΟΚ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς ο νεαρός στόπερ υπέστη ρήξη χιαστού και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στην τελική ευθεία της σεζόν. Που όμως ο Δικέφαλος έχει μπροστά του την ευρωπαϊκή πρόκληση, το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη μάχη των πλέι οφ.

Αυτό το φινάλε της σεζόν, δηλαδή, είναι πολύ σημαντικό, κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον σύλλογο. Βέβαια ο Λουτσέσκου έχει διαθέσιμους τους Ίνγκασον και Κρέσπο, που έτσι κι αλλιώς είναι οι πιο έμπειροι και αξιόπιστοι αμυντικοί του, ενώ πίσω τους στην ιεραρχία είναι ο Μιχάι. Υπάρχουν λύσεις δηλαδή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δικέφαλος έχει τρία καρπούζια στη μασχάλη και οι παίκτες είναι έτσι κι αλλιώς επιβαρυμένοι στη διάρκεια της σεζόν.

Για αυτό και φαίνεται ότι υπάρχει μια σκέψη για να ενεργοποιηθεί ξανά σε αποστολές και αγώνες ο Φερνάντο Βαρέλα, που εδώ και κάποιους μήνες έχει μπει στο "ψυγείο": Αφενός γιατί αγωνιστικά δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση (το αντίθετο, μάλιστα, αν και έχει υψηλότατο συμβόλαιο που ολοκληρώνεται), αφετέρου γιατί είχε διαχειριστεί με άκομψο τρόπο τη φυγή τού γιου του από τις υποδομές τού ΠΑΟΚ για την Μπενφίκα.

Μάλιστα, πληροφορίες τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Βαρέλα ίσως να έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του στην Πορτογαλία, ώστε να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Ιβηρική για να μην είναι μόνος ο γιος του. Παρόλα αυτά ο Βαρέλα φαίνεται ότι, τώρα, είναι απαραίτητος μετά από τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά στις αποστολής αλλά, γιατί όχι, και στους αγώνες...

Ωστόσο, μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση για τον Βαρέλα, ο Λουτσέσκου ανέλαβε δράση και ανέβασε στην πρώτη ομάδα το νεαρό Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Πρόκειται για 19χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ξεχωρίζει στην ομάδα Κ-19 του Δικεφάλου και είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Ο Κουλιεράκης είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στο Βέλγιο με την αποστολή του ΠAΟΚ προκειμένου να αποτελέσει μια έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας, στο ιστορικό παιχνίδι με τη Γάνδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο διαιτητικό λάθος ήταν κατά του Ολυμπιακού - Καλύτερος από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Άρης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags