Facebook Pixel Ρομάν Αμπράμοβιτς: Τεράστια ανατροπή με τον Αμπράμοβιτς - Αυτή είναι η ομάδα που θέλει να αγοράσει μετά την Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 16:58:00

Τεράστια ανατροπή με τον Αμπράμοβιτς - Αυτή είναι η ομάδα που θέλει να αγοράσει μετά την Τσέλσι!

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή με τον Αμπράμοβιτς - Αυτή είναι η ομάδα που θέλει να αγοράσει μετά την Τσέλσι!

Μπορεί οι μέρες του Ρώσου μεγιστάνα στο Λονδίνο να φαίνεται ότι τελειώνουν όμως ο ίδιος δεν δείχνει πως θέλει να τα παρατήσει και ήδη σκέφτεται πως μπορεί να αγοράσει νέα ομάδα και σίγουρα να την ανεβάσει επίπεδο.

Ρομάν Αμπράμοβιτς: Συνέντευξη σε Μέσο της Ρωσίας έδωσε ο ατζέντης Τιμούρ Γκούρτσκαγια όπου και αναφέρθηκε στην περίπτωση ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι να αγοράσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την αποχώρησή του από το Λονδίνο, λόγω των καλών σχέσεων που έχει με τον τωρινό ιδιοκτήτη της ομάδας, Εβγκέν Γκίνερ.

«Δεν έχω πληροφορίες για τον Αμπράμοβιτς, ωστόσο ίσως η πιο λογική απόφαση θα είναι να πάρει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πάντα συμπαθούσε την ομάδα. Έχει καλή σχέση με τον Γκίνερ. Ποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να πάρει;»

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να πάρει την Λοκομοτίβ Μόσχας απάντησε: «Χρειάζεται η Λοκομοτίβ αυτή την στιγμή τον Αμπράμοβιτς; Δεν είμαι σίγουρος. Σε γενικές γραμμές, αυτό που συμβαίνει στην Τσέλσι με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι ντροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags