Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα φέρει τρελά εκατομμύρια στον Ολυμπιακό ο παικταράς - Δεν σταματά η... απογείωση
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 05:23:00

Θα φέρει τρελά εκατομμύρια στον Ολυμπιακό ο παικταράς - Δεν σταματά η... απογείωση

Sportdog Team
Θα φέρει τρελά εκατομμύρια στον Ολυμπιακό ο παικταράς - Δεν σταματά η... απογείωση

Ο Καμαρά είναι «διαμάντι» για τον φετινό Ολυμπιακό, αλλά και με τον Άρη έδειξε ότι ακόμη έχει δρόμο μπροστά του για να μείνει σε υψηλά επίπεδα.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Αγκιμπού Καμαρά είναι η αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού. Ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε με χαμηλό κόστος και έχει κατάφερε όχι απλά να καθιερωθεί, αλλά και να γίνει βαρόμετρο στον φετινό Ολυμπιακό.

Ο Αφρικανός έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα επίσης δεν χωράει αμφιβολία πως είναι σε μία πτώση. Και είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό όταν το παιδί έχει σηκώσει μεγάλο βάρος. Έχει ήδη συμπληρώσει 2.590 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έγινε βασικός και στην εθνική Γουινέας.

Γι' αυτό άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός από το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Αγκιμπού έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα play offs, όμως, στο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβαλε στο παιχνίδι με τον Άρη.

Έπαιξε πίσω από τον Ελ Αραμπί και είχε μάλιστα και μία πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Είναι παίκτης που έχει δώσει βαθμούς στον Ολυμπιακό, όμως, είναι δεδομένο ότι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνει μία σπουδαία καριέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως με μία χρονιά κατέκτησε την κορυφή. Ο Αγκιμπού στο φινάλε του αγώνα με τον Άρη αρπάχτηκε με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Δεν έλεγξε ούτε τα νεύρα του, ούτε σκέφτηκε πως θα μπορούσε η ομάδα του να τον στερηθεί στα επόμενα ματς. Είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και ο Αγκιμπού επιβεβαίωσε γι' ακόμα μία φορά ότι θέλει προσγείωση για να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

ΠΗΓΗ: fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Ελ Αραμπί… λόγω Καμπελά - Πισωγύρισμα Τζόλη, "βοήθεια" από Ρέμπε για νέα ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags