Facebook Pixel Champions League: Επική Μπενφίκα προκρίθηκε στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ – Νόμος… Σιμεόνε ο Μάντσεστερ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 00:36:00

Επική Μπενφίκα προκρίθηκε στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ – Νόμος… Σιμεόνε ο Μάντσεστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επική Μπενφίκα προκρίθηκε στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ – Νόμος… Σιμεόνε ο Μάντσεστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιες νίκες για τους Αετούς της Λισαβόνας και της Ατλέτικο Μαδρίττης απέναντι σε Άγιαξ και Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, αποτελέσματα που έστειλε τις δύο ομάδες στα προημιτελικά του Champions League.

Champions League: Πολύ σκληρές για να… πεθάνουν και να αποκλειστούν εμφανίστηκαν στους επαναληπτικούς της φάσης των 16 της διοργάνωσης τόσο η Μπενφίκα όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Ροχιμπλάνκος δείχνοντας πως δεν έχουν αλλάξει πολλά από τα τελευταία χρόνια σόκαραν τους Κόκκινους Διαβόλους στο Μάντσεστερ και με γκολ του Λόντι πήραν τη νίκη αλλά και την πρόκριση απέναντι στην αγγλική ομάδα, έχοντας σαν παρακαταθήκη την ισοπαλία του πρώτου αγώνα.

Στην μεγάλη έκπληξη της βραδιάς οι Αετοί της Λισαβόνας ανέτρεψαν τα προγνωστικά, μετά την ισοπαλία στο Ντα Λουζ, κατάφεραν με σκόρερ τον Νούνιεζ στο 77' πήραν τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ.

Δείτε τα highlights από τους δύο αγώνες του Champions League

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags