Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μεγάλη μεταγραφή ο Μαρτίνς - Συνεργασία με κορυφαίο ατζέντη - "Κονέ" με Αμπράμοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-19 15:00:00

Μεγάλη μεταγραφή ο Μαρτίνς - Συνεργασία με κορυφαίο ατζέντη - "Κονέ" με Αμπράμοβιτς!

BoxtoBox
Μεγάλη μεταγραφή ο Μαρτίνς - Συνεργασία με κορυφαίο ατζέντη - "Κονέ" με Αμπράμοβιτς!

Κίνηση που δείχνει πολλά για τις αλλαγές που έρχονται προσεχώς. Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να φτάσει στην κορυφή και για να το πετύχει, κάνει τις απαραίτητες κινήσεις...
 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ψιθυρίζονταν, λέγονταν, φημολογούνταν για εβδομάδες. Και, συνήθως, όπου υπάρχει καπνός για καιρό (και δεν διαψεύδεται μάλιστα κάτι), υπάρχει και φωτιά. Αυτό λοιπόν φαίνεται να ισχύει για τον Πέδρο Μαρτίνς και τη μανατζερική του εκπροσώπηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε την απόφαση να κάνει τη δική του προσωπική μεταγραφή. Όχι μεταγραφή παίκτη. Μεταγραφή ατζέντη.

Από τον Πορτογάλο, Σάντσο Φρέιτας, ο κόουτς του Ολυμπιακού αποφάσισε να μεταπηδήσει στο πελατολόγιο του διάσημου Πίνι Ζαχάβι. Ο Ισραηλινός είναι γνωστό σε όλους ότι βοήθησε τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αγοράσει την Τσέλσι και τον Σάσα Γκαϊνταμάκ να αγοράσει την Πόρτσμουθ το 2006.

Επίσης έχει εμπλακεί σε μεταγραφές-ρεκόρ παικτών όπως ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Στο πελατολόγιό του, από πλευράς παικτών, φαίνεται να υπάρχουν ονόματα όπως του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, του Γιανίκ Καράσκο, του Άλεξ Τέλες, του Αλεξ Μορένο και του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Γενικώς ο Ζαχάβι θεωρείται «δυνατός» στην Αγγλία.

Το γνωστό σάιτ transfermarkt έχει πια τον Μαρτίνς ως πελάτη του Ζαχάβι ο οποίος δεν συνεργάζεται γενικώς (όχι φανερά τουλάχιστον) με προπονητές. Πέραν του Μαρτίνς φαίνεται ο Μπρούνο Ζενεσιό της Ρεν και ο (άνεργος) Φάμπιο Καναβάρο.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν θα παίξει με Μαρτίνς ο Φορτούνης - Σκέψεις να τον πουλήσουν - Αυτό είναι το... θέμα με Μανωλά"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags