Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεξί μπακ χαφ από Αγγλία ο Ολυμπιακός - Στα πέντε εκατομμύρια η τιμή" - "Διώχνει" τον Λαλά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-20 10:02:00

"Δεξί μπακ χαφ από Αγγλία ο Ολυμπιακός - Στα πέντε εκατομμύρια η τιμή" - "Διώχνει" τον Λαλά!

του Γιώργου Κτενά
"Δεξί μπακ χαφ από Αγγλία ο Ολυμπιακός - Στα πέντε εκατομμύρια η τιμή" - "Διώχνει" τον Λαλά!

"Έχει ταχύτητα, είναι δυνατός και έχει αποκτήσει εμπειρία"! Το sportdog.gr παρουσιάζει τον παίκτη που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και ο οποίος μπορεί να έρθει από το Νησί, αλλά να μην πιάσει ούτε θέση ξένου. Ποιος είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ;

Ολυμπιακός: Το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει επιστρέψει τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, ως λύση από την Αγγλία που μπορεί να βοηθήσει στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, που παρακολουθεί το αγγλικό ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωσή του.

"Αξιοπρεπής κίνηση - Είναι ακόμα τραυματίας - Δεν θα κρατάει θέση ξένου" 

"Δεξιός μπακ χαφ είναι ο Μπάλντοκ, πιο πολύ τον βολευει σε σχήμα με τριάδα να παίζει, ως μπακ-χαφ, αλλά μπορεί και μπακ. Γρήγορος παίκτης, φέτος έχει βγάλει κάποια προβληματάκια τραυματισμών", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έχει εμπειρία Premier League, αξιοπρεπής κίνηση. Βέβαια παραμένει τραυματίας, όλο λένε ότι θα γυρίσει και είναι ακομα εκτός ομάδας. Έχει φτάσει τις 20 συμμετοχές φέτος, και ίσως να μην τις είχε φτάσει γιατί ήταν αναπληρωματικός αρχικά - Έπειτα από σοβαρό τραυματισμό άλλου παίκτη άρχισε να παίζει".

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Ταχύτητα έχει και είναι δυνατός. Συν την εμπειρία τόσα χρόνια στην Αγγλία. Φυσικά και το γεγονός ότι έχει ελληνική ρίζα και αν αποκτήσει διαβατήριο δεν θα λογίζεται ως ξένος".

"Στα πέντε εκατ. η τιμή - Θυμίζει τον Σάντσες του Παναθηναϊκού"

Οικονομικά τι ισχύει με την περίπτωσή του;

"Έχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα το κόστος μια τέτοιας μεταγραφής. Αν έρθει θα είναι αγοραστός. Η Σέφιλντ έχει όσα λεφτά έχουν μαζεμένες όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και πολλαπλασιασμένο επί δέκα. Δεν χώνουν βέβαια ιδιαίτερα φράγκα στην ομάδα, αλλά έχουν πολλά λεφτά, δεν ξεπουλάνε παίκτες. Μου κάνει εντύπωση το όλο θέμα, πάντως, γιατί με δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ". 

Ποιον θυμίζει στο στιλ του;

"Είναι στο στιλ του Μαυρογεννίδη και του Γιούρκα, που έπαιζαν την πλευρά, αλλά δεν είναι τόσο επιθετικοί. Πιο πολύ τον Σάντσες του Παναθηναϊκού θυμίζει, που ναι μεν είναι επιθετικογενής αλλά δεν ανεβαίνει και τόσο".

Θεωρείς ότι για να έρθει ο Μπάλντοκ με μεταγραφή και, προφανώς, με καλό συμβόλαιο, σημαίνει ότι "τελειώνει" από την ομάδα ο Λαλά;

"Προφανώς κάτι τέτοιο θα πρέπει να ισχύει, γιατί και ο Μπάλντοκ είναι 29 στα 30, δεν είναι περίπτωση δηλαδή που τον παίρνω για δύο χρόνια και αν δεν μου βγει τον πουλάω. Αν τον αποκτήσει θα είναι για να σχεδιάζει με βάση την παρουσία του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν θα παίξει με Μαρτίνς ο Φορτούνης - Σκέψεις να τον πουλήσουν - Αυτό είναι το... θέμα με Μανωλά"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags