Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάνει... εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - "Ερωτηματικά" για Κούντε - "Ξέχασε" τον Σουρλή ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 21:33:00

Χάνει... εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - "Ερωτηματικά" για Κούντε - "Ξέχασε" τον Σουρλή ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χάνει... εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - "Ερωτηματικά" για Κούντε - "Ξέχασε" τον Σουρλή ο Μαρτίνς!

Ο μεγάλος κίνδυνος ενόψει καλοκαιριού και ο συναγερμός στο Λιμάνι. Γιατί είναι όλα ρευστά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις πρωτοκλασάτου άσου, τι συμβαίνει με τον Αφρικανό άσο που δεν μπαίνει ούτε αλλαγή και ο μικρός που... κόλλησε στου Ρέντη.

Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει γίνει με τη νέα, κακή εμφάνιση του Μαντί Καμαρά σε παιχνίδι των Ερυθρόλευκων, καθώς στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαντί ήταν πραγματικά ο αδύναμος κρίκος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο δυναμικός χαφ είναι άλλος άνθρωπος τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε μέχρι τώρα στο Λιμάνι και, όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα το μυαλό του μάλλον έχει "χαλάσει" από το περασμένο καλοκαίρι.

Γιατί ο Μαντί περίμενε ότι θα έφευγε με μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι και από τη στιγμή που δεν προχώρησε η πώλησή του, είναι εμφανώς επηρεασμένος. Σε τέτοιον βαθμό που οι ίδιες φωνές κοντά στην ομάδα, αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα (λόγω των εμφανίσεών του) και το φετινό καλοκαίρι με την πιθανότητα παραχώρησής του...

Ο Μαντί ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την ομάδα του στο [παιχνίδι με τον ΠΑΣ και δεν είναι τυχαίο ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει επικίνδυνη η ομάδα του Μεταξά ήταν να πιέσει την πρώτη μπάλα πάνω στον Καμαρά, να την κλέψει και να δημιουργήσει επικίνδυνες προϋποθέσεις.

Και μπαίνει το ερώτημα; Δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να στηριχτεί στον Κούντε ή, ακόμα-ακόμα, και τον Σουρλή σε ορισμένα παιχνίδια; Πόσο χειρότεροι, δηλαδή, θα ήταν - Και, εδώ που τα λέμε, γιατί να ήταν χειρότεροι και όχι εντυπωσιακά καλύτεροι από τον Μαντί Καμαρά;

Σε κακό βράδυ, επίσης, ήταν και ο Μπουχαλάκης εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Για να τα λέμε όλα, ο Μπουχαλάκης δεν είναι κάποιος σούπερ αθλητικός ποδοσφαιριστής και, όταν δεν είναι καλά αγωνιστικά, δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρυφτεί η κακή του κατάσταση. Με αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες να "κρεμάσει" η ομάδα πάνω στον Εμβιλά... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν ήμουν Μαρτίνς θα έβγαζα στο ημίχρονο Μαντί-Αγκιμπού - Μόνο τότε θα παίξει ο Φορτούνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags