Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκπληξη στον ΠΑΟΚ για καλοκαίρι - Υπογράφει τζάμπα Βραζιλιάνο από Ουκρανία - Εξελίξεις και με Βιτάο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 20:00:00

Έκπληξη ΠΑΟΚ για καλοκαίρι - Υπογράφει τζάμπα Βραζιλιάνο από Ουκρανία - Εξελίξεις και με Βιτάο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκπληξη ΠΑΟΚ για καλοκαίρι - Υπογράφει τζάμπα Βραζιλιάνο από Ουκρανία - Εξελίξεις και με Βιτάο!

Δεν χάνουν χρόνο στην Τούμπα και κλείνουν έναν πολύ καλό παίκτη. Πώς ο πόλεμος εμφάνιση μία... μοναδική ευκαιρία στους "ασπρόμαυρους" και η δέσμευση του Βραζιλιάνου στόπερ στον Ζοσέ Μπότο. Θα καταφέρει ο Δικέφαλος να κλείσει δύο ποδοσφαιριστές από τώρα, για το ρόστερ της επόμενης σεζόν;

Άριστες εντυπώσεις έχει αφήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα, αφού το διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοσή του.

Κι εδώ είναι που έρχεται ένα εξαιρετικό παρασκηνιάκι που έφτασε στα αυτιά του sportdog από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη εντελώς δωρεάν!

Αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του τον Βραζιλιάνο άσο από την Ντιναμό Κιέβου με τη μορφή δανεισμού, αλλά λόγω του πολέμου θα ζητήσει να αποχωρήσει επειδή φοβάται για τη ζωή του.

Είναι ο κανονισμός τής ΟΥΕΦΑ που επιτρέπει στους παίκτες να ζητήσουν να φύγουν για λόγους ανωτέρας βία, δηλαδή χωρίς να πληρωθεί η ομάδα τους! Πρακτικά, βέβαια, αυτό δεν είναι ντε και σώνει θετικό για τον Δικέφαλο, δεδομένου ότι μπορεί ο παίκτης να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του ή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα ανοιχτεί μπροστά του με έναν παίκτη που δεδομένα έχει δείξει πράγματα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του χωρίς να χρειαστεί να διαπραγματευτεί στο παραμικρό με την Ντιναμό.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος (δηλαδή ο πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας) που είναι ανοιχτό το θέμα του Βιτάο, της Σαχτάρ Ντόνετσκ, για τους Θεσσαλονικείς. Ο Μπότο ήταν εκείνος που είχε πάει τον Βιτάο στη Σαχτάρ, διατηρεί άριστη επαφή μαζί του και από τη στιγμή που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην Ιντερνασιονάλ, είναι ανοιχτός για να υπογράψει αλλού.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου περίμεναν να πάρουν το πράσινο φως από την ΟΥΕΦΑ, για το αν έχει δικαίωμα μεταγραφή τού Μάρτη να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Σε αυτή την περίπτωση ο Βιτάο θα ερχόταν στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος αγωνιστικής περιόδου.

Τώρα που η ΟΥΕΦΑ άναψε το πράσινο φως, λογικά περιμένουμε τις ανάλογες εξελίξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στράβωσαν" στον ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ - Δεν πιστεύουν τι έκανε - Τους ανακοίνωσε... ότι φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags