Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ εξέλιξη που "φτιάχνει" τον ΠΑΟΚ - Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 19:26:00

Σούπερ εξέλιξη που "φτιάχνει" τον ΠΑΟΚ - Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή!

Sportdog Team
Σούπερ εξέλιξη που "φτιάχνει" τον ΠΑΟΚ - Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή!

Την ώρα που ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται για τις ιστορικές μάχες με τη Μαρσέιγ, ελπίζοντας να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο, η απόφαση που πήρε η UEFA του δίνει μεγάλη ευκαιρία.
 

ΠΑΟΚ: Η UEFA αποφάσισε να παραχωρήσει δύο έξτρα θέσεις στις ευρωπαϊκές λίστες των ομάδων, για παίκτες που θα αποκτήσουν από Ρωσία ή Ουκρανία, εξαιτίας του πόλεμου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής δίνεται το δικαίωμα στις ομάδες που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο επιπλέον θέσεις στην ευρωπαϊκή τους λίστα, αρκεί οι παίκτες που θα δηλώσουν να προέρχονται από Ρωσία και Ουκρανία.

Η απόφαση αυτή αφορά και τον ΠΑΟΚ, ο οποίς συνεχίζει στο Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στην προημιτελική φάση. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βιτάο από την ουκρανική Σαχτάρ.

Οι ομάδες που το επιθυμούν έχουν δικαίωμα να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα μέχρι την 1η Απριλίου, που λειτουργεί ως ένα άτυπο παράθυρο και μία νέα μεταγραφική προθεσμία. Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει δύο παίκτες από Ρωσία / Ουκρανία και να τους δηλώσει κανονικά στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, αρκεί να το κάνει μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα... κόκκινα πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟΚ - Κίνδυνος για ζημιά - Αλλαγή πλάνου από Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags