Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: "Αγρίεψε" ο Σαββίδης, περνάει στην αντεπίθεση - "Ως εδώ, θέλω τώρα να..." - Τρέχει το πλάνο για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 16:11:00

"Αγρίεψε" ο Σαββίδης, περνάει στην αντεπίθεση - "Ως εδώ, θέλω τώρα να..." - Τρέχει το πλάνο για ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Αγρίεψε" ο Σαββίδης, περνάει στην αντεπίθεση - "Ως εδώ, θέλω τώρα να..." - Τρέχει το πλάνο για ΠΑΟΚ

Η "κρυφή" σύσκεψη, τα νεύρα και η εντολή στους συνεργάτες του. Το αφεντικό του Δικεφάλου είναι ενοχλημένος με τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, τόσο για την παρουσία του ίδιου στην Ελλάδα όσο και για το μέλλον της ομάδας. Τι ζήτησε να γίνει άμεσα;
 

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Έξαλλος είναι το τελευταίο διάστημα ο ισχυρός άνδρας τού Δικέφαλου με όσα αναπαράγονται σε διάφορα ΜΜΕ, τόσο για θέματα της υγείας του (που δεν έχουν βάση) όσο και διάφορες άλλες ειδήσεις που δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και αφορούν από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες μέχρι τους Ασπρόμαυρους.

 

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε το sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Ιβάν δεν σκοπεύει άλλο να ανεχτεί αυτή την ιστορία που υπάρχει και, σε συνάντηση που είχε με στενούς του συνεργάτες και μέλη του νομικού επιτελείου, έδωσε εντολή να μαζευτούν όλα τα πιθανά και απίθανα δημοσιεύματα που υπάρχουν για εκείνον!

 

Δηλαδή τα δημοσιεύματα που έχουν υποτιμητά ή ψευδή σχόλια, προκειμένου να περάσει αυτή τη φορά στην αντεπίθεση και να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του για τον ΠΑΟΚ, παλεύει με θεσμικούς και άλλους παράγοντες για να το υλοποιήσει (όσον αφορά, για παράδειγμα, το θέμα της Νέας Τούμπας) και δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν συγκεκριμένοι κύκλοι να τον διώξουν από την Ελλάδα.

 

Αλλά φαίνεται ότι στέρεψαν οι αντοχές του όσον αφορά τη διάδοση ψευδών ειδήσεων, για αυτό και έχει πάρει ήδη τα μέτρα του. Το τι θα γίνει και προς ποια κατεύθυνση ακριβώς, το καταλαβαίνουν όλοι. Ο Σαββίδης φαίνεται ότι αγρίεψε και αυτό καλό είναι να το κρατήσουμε σε μια άκρη του μυαλού μας...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο OPEN - Τέλος το "βέτο" από Σαββίδη - "Αντιγράφει" Μαρινάκη και… Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags