Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Ενάμιση μέτρο έξω το πέναλτι - Έχω παιδιά που κλαίνε"
| 2022-03-23 19:00:00

Ξέσπασμα από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Ενάμιση μέτρο έξω το πέναλτι - Έχω παιδιά που κλαίνε"

Sportdog Team
Ξέσπασμα από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Ενάμιση μέτρο έξω το πέναλτι - Έχω παιδιά που κλαίνε"

Ο Δημήτρης Ορφανός μίλησε για την απόφαση του διαιτητή που έκρινε τον τελικό της Κ15, με την ομάδα του να γνωρίζει εν τέλει την ήττα στα πέναλτι με σκορ 5-4.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στον τελικό της κατηγορίας Κ15, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι καθώς ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι που δεν θα έπρεπε να καταλογιστεί αφού η παράβαση έγινε εκτός μεγάλης περιοχής.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Ορφανός, στάθηκε τη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή στις δηλώσεις του μετά τον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την προσπάθεια της ομάδας του και τα σημεία που κρίθηκε το αποτέλεσμα: "Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τη ψυχή μας για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και το καταφέραμε. Για ένα λεπτό δεν καταφέραμε να σκεφτούμε σαν πρωταθλητές. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια μας, δείξαμε πως είμαστε στο πρωτάθλημα οι καλύτεροι. Ότι ο πρωταθλητής βγαίνει από ένα Final-4 δεν σημαίνει πως τα παιδιά μας δεν αξίζουν τα συγχαρητήρια".

Αναφορικά με την δουλειά των ακαδημιών: "Εμείς θέλουμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε η φουρνιά των 2007, να αφήσει το αποτύπωμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους, σε αυτούς που ήταν τραυματίες, σε αυτούς που αρρώστησαν και δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας την τελευταία στγμή. Μπράβο σε όλους".

Για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις του αγώνα: "Δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με αυτά στις αναπτυξιακές ηλικίες, ωστόσο το πέναλτι είναι ενάμιση μέτρο έξω. Έχω παιδιά που κλαίνε. Πολύ άδικο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έπρεπε να το πω!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αγρίεψε" ο Σαββίδης, περνάει στην αντεπίθεση - "Ως εδώ, θέλω τώρα να..." - Τρέχει το πλάνο για ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags