Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Μαρινάκη για Φορτούνη - Ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ - Γι’ αυτό δεν παίζει με Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 19:30:00

Απόφαση Μαρινάκη για Φορτούνη - Ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ - Γι’ αυτό δεν παίζει με Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
 Απόφαση Μαρινάκη για Φορτούνη - Ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ - Γι’ αυτό δεν παίζει με Μαρτίνς!

Νέα συμβόλαιο ή πώληση; Ο Έλληνας άσος παραμένει εκτός αποστολών παρότι προπονείται κανονικά στου Ρέντη. Γιατί ο Πορτογάλος προπονητής δεν του δίνει ακόμα την ευκαιρία που... ψάχνει, τι σκέφτονται στο Λιμάνι για το μέλλον του και το κρίσιμο καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Φορτούνη, καθώς παρότι ο ίδιος... δηλώνει έτοιμος αγωνιστικά για να παίξει, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει συμπεριλάβει στα σχέδιά του.

Από αυτό έχει αναπτυχθεί μια ολόκληρη παραφιλολογία, που θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό να μην υπολογίζει τον Φορτούνη. Αλλά η αλήθεια βρίσκεται μακριά. Γιατί αν παρατηρήσει κανείς το πρόγραμμα των Πειραιωτών από την περίοδο που ο παίκτης είχε κάποιον ρυθμό στα πόδια του, η ομάδα αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης, τον Άρη και τον ΠΑΣ. Τι κοινό έχουν οι τρεις αυτές ομάδες; Τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και, γενικά, το δυναμικό παιχνίδι τους.

Μπορεί να ρισκάρει ο Ολυμπιακός μια τέτοια συμμετοχή, από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης προέρχεται από πολύμηνη αποχή και το τελευταίο που θα ήθελε κάποιος είναι να υπάρξει κάποια επιβάρυνση ή, πολύ περισσότερο, νέος τραυματισμός;



Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ακόμα και με τον Ολυμπιακό β΄ ο Έλληνας άσος δεν πήγε σε εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς στο Λιμάνι θέλουν να προσέξουν πολύ με την περίπτωσή του, να μην ρισκάρουν. Για αυτό και, για την ώρα, παίρνει χρόνο συμμετοχής στου Ρέντη που το γήπεδο είναι χαλί.

Να προσθέσουμε κάτι τελευταίο: Το συμβόλαιο του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και, προφανώς, μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές με τη διοίκηση για την ανανέωσή του. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει πολλάκις την αδυναμία που τρέφει στον "Φόρτου". Προσοχή: Δεν υποστηρίζει κανείς ότι αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, για την παραχώρησή του, δεν θα εξεταστεί.

Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα τιμάει τον αρχηγό της, τον πιστεύει και προφανώς πρώτος στόχος είναι να ανανεωθεί η συμφωνία μαζί του, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική έκπληξη στον Ολυμπιακό; - "Στέλνουν" Έλληνα άσο από το εξωτερικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags