Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Ο λόγος που... σέρνεται ο Καμαρά - "Χουνέρι" από τον πρόεδρο - "Άφωνοι" στου Ρέντη με Ονιεκούρου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 10:00:00

Ο λόγος που... σέρνεται ο Καμαρά - "Χουνέρι" από τον πρόεδρο - "Άφωνοι" στου Ρέντη με Ονιεκούρου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο λόγος που... σέρνεται ο Καμαρά - "Χουνέρι" από τον πρόεδρο - "Άφωνοι" στου Ρέντη με Ονιεκούρου!

Τι συμβαίνει με τον Μαντί και η στήριξη του από τον Μαρτίνς. Γιατί πραγματοποιεί τόσο κακή χρονιά, το σκηνικό που τον επηρέασε και τον έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού και τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή. Την ίδια ώρα, ο Νιγηριανός εξτρέμ δίνει... μάχη για να παραμείνει στο ρόστερ.
 

Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό για την κακή αγωνιστική κατάσταση του Μαντί Καμαρά, με τον Αφρικανό μέσο να αδυνατεί να πιάσει φέτος τα στάνταρ απόδοσης που μας είχε συνηθίσει τις προηγούμενες σεζόν.

Ο Καμαρά χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, παρά το ντεφορμάρισμά του. Ωστόσο, αδυνατεί να κάνει τη διαφορά, ενώ το γεγονός ότι έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ και μοιράσει ισάριθμες ασίστ σε 39 συμμετοχές επιβεβαιώνει πλήρως την αγωνιστική του πτώση.

Πού οφείλεται η μέτρια κατάσταση ενός εκ των παικτών-κλειδιά του Ολυμπιακού; Η κούραση είναι μια προφανής εξήγηση, όχι όμως και η μοναδική. Και αυτό γιατί ο άσος από τη Γουινέα έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος εξαιτίας των όσων συνέβησαν με την εθνική ομάδα της χώρας του, στερώντας του την ευκαιρία να παίξει -και να είναι βασικός- στο Κόπα Άφρικα.

Οι διοικούντες της Ομοσπονδίας στη Γουινέα (δημοσιεύματα στη χώρα το... χρεώναν μάλιστα αποκλειστικά στον πρόεδρο Μαμαντού Αντόνιο Σουαρέ εκείνο το διάστημα) είχαν θεωρήσει ότι ο Καμαρά προσποιήθηκε τραυματισμό για να μην ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής σε παιχνίδια του περασμένου Νοεμβρίου και έκτοτε το έχουν... κρατήσει μανιάτικο. Η παρεξήγηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο διεθνής άσος να μην πάει στο Κόπα Άφρικα, αλλά τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η Ομοσπονδία φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να μην τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις της Εθνικής μέχρι νεωτέρας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την κούραση, την πτώση στην απόδοσή του και τον φόβο ότι δεν θα πάρει μεταγραφή σε κορυφαίο πρωτάθλημα αν συνεχίσει έτσι, έχουν καταβάλει ψυχολογικά τον παίκτη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ο,τι μπορεί για να του ανυψώσει το ηθικό.

Το παλεύει ακόμα ο Ονιεκούρου

Ακόμα ένας Αφρικανός που δεν περνά τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στον Ολυμπιακό είναι ο Χένρι Ονιεκούρου, αν και ο Νιγηριανός άσος δεν... καταθέτει τα όπλα.

Άνθρωποι που έχουν επαφή με τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του Ολυμπιακού αναφέρουν πως ο διεθνής εξτρέμ συνεχίζει να τα δίνει όλα στις προπονήσεις, παρά τις δυσάρεστες καταστάσεις που έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι μετά από σερί μέτριων εμφανίσεων ο Ονιεκούρου αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ματς με την Αταλάντα στο Φάληρο και έκτοτε έμενε σταθερά εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Έπρεπε να φτάσουμε στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για να επιστρέψει στην αποστολή ο Νιγηριανός, αλλά να δει εν τέλει ολόκληρο το ματς από τον πάγκο.

Θα καταφέρει να κάνει ο Ονιεκούρου τέτοιο φινάλε στη σεζόν ώστε να "σιγήσει" όλα τα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν το καλοκαίρι; Πολύ δύσκολο το εγχείρημα, όμως ο 24χρονος παίκτης εμφανίζεται διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Φορτούνη - Ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ - Γι’ αυτό δεν παίζει με Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags