Facebook Pixel Super League: "Βόμβα" στην ελληνική μάνατζερική αγορά - Μπάσιμο από κορυφαία παγκοσμίως εταιρία agents!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 15:08:00

"Βόμβα" στην ελληνική μάνατζερική αγορά - Μπάσιμο από κορυφαία παγκοσμίως εταιρία agents!

Οι Μιχείες
"Βόμβα" στην ελληνική μάνατζερική αγορά - Μπάσιμο από κορυφαία παγκοσμίως εταιρία agents!

Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες και ποιοι θα... τρέξουν το project! Η αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr για μία... άφιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αναμένεται να προκαλέσει ντόνινο εξελίξεων προσεχώς.

Πολύ σύντομα στην... ζωή μας θα μπει η PROMOESPORT. Για την ακρίβεια στην... ζωή της ελληνικής μανατζερικής πιάτσας(και όχι μόνο)! Μιλάμε για international football agency κι ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως. Ισπανικό, με έδρα την Βαρκελώνη κι ακόμη 14 Γραφεία σε όλο τον κόσμο! 

 

Συγκεκριμένα, η Promoesport έχει σήμερα "υποκαταστήματα" σε Μάντσεστερ/Αγγλία, Πόρτο/Πορτογαλία, Ρώμη/Ιταλία, Παρίσι/Γαλλία, Μόσχα/Ρωσία, Πολωνία, Τουρκία, Ολλανδία, Βέλγιο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αργεντινή, Περού, Ανδόρες. Και στο πελάτολογειό της μετράει  295 ποδοσφαιριστές (!), με κορυφαίους/ με την πιο υψηλή Χ.Α. στην λίστα της τους Σολέρ (50 εκατ/Βαλένθια), Φεκίρ (35 εκατ./Μπέτις), Κόρντομπα (17 εκατ./Κράσνονταρ), Εστουπινάν (15 εκατ./Βιγιαρεάλ), Γκράνο (14 εκατ./Κάλιαρι), Ρόκα (9 εκατ./ Μπάγερν), Ποζουέλο (8 εκατ./Τορόντο).

Παρεμπιπτόντως εκπροσωπεί και έξι (6) προπονητές, από τους οποίους ξεχωρίζει ο Χάβι Γκράθια (γνωστός μας από το πέρασμά του σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα, στο ξεκίνημα της καριέρας του, τότε που τον σύστηνε ακόμη ο φίλος του Ερνέστο Βαλβέρδε).Το εντυπωσιακό για την Promoesport του ιδιοκτήτη Ρόντρι Μπάστερ είναι πως δουλεύουν/συνεργάζονται μαζί της 42 ατζέντηδες από όλο τον κόσμο!! 

 

Η Promoesport μέχρι σήμερα δεν είχε κάποιο Έλληνα πελάτη, ούτε Έλληνα συνεργάτη. Αυτό πλέον θα αλλάξει σύντομα και μαζί οι ισορροπίες στην ελληνική μανατζερική πιάτσα. Ο λόγος είναι πως απομένουν ουσιαστικά μόνο οι ανακοινώσεις για το δυναμικό μπάσιμο (που σίγουρα θα σηκώσει σκόνη και θα προκαλέσει θόρυβο) στην ελληνική αγορά της Promoesport, ανοίγοντας το δικό της Γραφείο στην χώρα μας! 

 

Αυτό θα γίνει μέσω της συνεργασίας της με ένα γνωστό δίδυμο Ελλήνων ατζέντηδων, που θα έχουν πλέον την "σφραγίδα" μιας τέτοιας εταιρίας - κολοσσού με... actiing all over the football world.Οπότε με την είσοδο της Promoesport στην ελληνική πιάτσα agents αναμένεται να αλλάξει και το...παιχνίδι. Περισσότερα, με ονόματα/διευθύνσεις και λεπτομέρειες λίαν προσεχώς...

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αγρίεψε" ο Σαββίδης, περνάει στην αντεπίθεση - "Ως εδώ, θέλω τώρα να..." - Τρέχει το πλάνο για ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags