Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κρύος ιδρώτας στην Γαλλία για ΠΑΟΚ - " Δεν θα έρθει μόνος του στη Μασσαλία - Θα βράζει η Τούμπα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 18:34:00

Κρύος ιδρώτας στην Γαλλία για ΠΑΟΚ - " Δεν θα έρθει μόνος του στη Μασσαλία - Θα βράζει η Τούμπα"

Sportdog Team
Κρύος ιδρώτας στην Γαλλία για ΠΑΟΚ - " Δεν θα έρθει μόνος του στη Μασσαλία - Θα βράζει η Τούμπα"

Όσο φτάνουμε στον πρώτο αγώνα μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά με την Μαρσέιγ τόσο περισσότερες είναι οι αναφορές στα γαλλικά Μέσα τόσο για το σύνολο του Λουτσέσκου, όσο και για τον κόσμο της ομάδας και την Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Συνεχίζονται οι αναφορές στα γαλλικά Μέσα για τον Δικέφαλο του Βορρά, ενόψει της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ, με την ιστοσελίδα sport.fr να αναφέρεται τόσο στους οπαδούς της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Μασσαλία, όσο και στην ρεβάνς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός και για την ηλεκτρική του ατμόσφαιρα και η ομάδα μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη των φιλάθλων της για τη διπλή αναμέτρηση με την Μαρσέιγ. Στις 7 Απριλίου ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του. Η ομάδα υπολογίζει στην υποστήριξη των οπαδών της στον πρώτο αγώνα γιατί 3.000 Έλληνες έχουν ήδη προγραμματίσει να κάνουν το ταξίδι στο Βελοντρόμ.

Και για το δεύτερο ματς, η ατμόσφαιρα θα βράζει στο γήπεδο της Τούμπας γιατί η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να ανοίξει το γήπεδο στο 100% της χωρητικότητάς της για να υποδεχθεί τη νυν δευτεραθλήτρια της Ligue 1”, αναφέρει το δημοσίευμα για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags