Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η ατάκα Μαρτίνς που... έδιωξε τον Λόπες - "Ψήνει" κορυφαίο όνομα ο Μοντέστο - Επαφές με τη Μίλαν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 17:54:00

Η ατάκα Μαρτίνς που... έδιωξε τον Λόπες - "Ψήνει" κορυφαίο όνομα ο Μοντέστο - Επαφές με τη Μίλαν!

BoxtoBox
Η ατάκα Μαρτίνς που... έδιωξε τον Λόπες - "Ψήνει" κορυφαίο όνομα ο Μοντέστο - Επαφές με τη Μίλαν!

Στο Λιμάνι προσπαθούν να φέρουν παίκτη από την Ιταλία το καλοκαίρι! Οι επαφές του Γάλλου με ανθρώπους της Σεβίλλης για τον Ρόνι Λόπες που έχει... τελειώσει από τον Γενάρη, το "ψηστήρι" που κάνει για μία μεγάλη μεταγραφή και το... κονέ με τους "ροσονέρι", που σίγουρα θα φέρει κάτι καλό.

Ολυμπιακός: Προ μερικών εβδομάδων ταξίδεψε στη Γαλλία για να κάνει διά ζώσης σκάουτινγκ σε παίκτες που τον ενδιαφέρουν στη β' Γαλλίας. Προ ημερών βρέθηκε στη Μαδρίτη για το 6ο συνέδριο Transferroom.

Για τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο ο λόγος. Ο Κορσικανός που έχει εδώ και σχεδόν τρία χρόνια στο... ψήσιμο τον Ρεμί Καμπελά για να τονώσει περισσότερο το γαλλόφωνο στοιχείο στους πρωταθλητές Ελλάδας με μία ακόμα δική του επιλογή, είχε πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις στη Μαδρίτη και το συνέδριο αυτό.

Μεταξύ άλλων τα είπε με ανθρώπους της Σεβίλλης και της Μίλαν. Με την πρώτη ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν ο Ρόνι Λόπες. Ο Βραζιλιανοπορτογάλος ήρθε με πολλές προσδοκίες στον Ολυμπιακό αλλά δεν τις δικαίωσε. Σε 1-2 ματς ήταν καλός και έκτοτε, μηδέν. Το απόλυτο μηδέν. Μιλάμε για παίκτη για τον οποίο η Μονακό πλήρωσε στη Σίτι 12 εκατ.ευρώ για να τον κάνει δικό της. Και ύστερα η Σεβίλλη πλήρωσε 25 εκατ.ευρώ για να τον πάρει από τους Μονεγάσκους.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η διάθεση όλων των ομάδων να τον δανείζουν ξανά και ξανά κάτι λέει. Στην πραγματικότητα επιβεβαιώνει ότι ο Λόπες έχει αστείρευτο ταλέντο αλλά του λείπει και κάτι σημαντικό για να κάνει ανάλογη αστείρευτη καριέρα. Τι του λείπει; Τι να σας πω; Ό,τι καταλαβαίνει κανείς. Κάτι λείπει πάντως. Ο Λόπες είναι σίγουρο πια ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό. Θα γυρίσει από 'κει που ήρθε.

Στην πραγματικότητα ο Πέδρο Μαρτίνς, που τον πίστεψε τόσο πολύ τον παίκτη, σταμάτησε να τον περιμένει από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όταν του είπε ότι καλό θα είναι να «σπάσει» ο δανεισμός για να πάει κάπου να παίζει αφού στον Ολυμπιακό δύσκολα θα παίξει καθώς ο Πορτογάλος κόουτς δεν έχει άλλη διάθεση να περιμένει το αγωνιστικό «ξύπνημα» του Λόπες.

Σημαντικό επίσης είναι ότι ο Μοντέστο μίλησε και με τη Μίλαν στο συνέδριο transferroom. Ξέρετε κάτι; Είμαι βέβαιος ότι αργά ή γρήγορα ο Ολυμπιακός, μεταγραφικά, θα πάρει κάτι από τους ροσονέρι. Το προσπάθησε πολλάκις. Πρόσφατα είχε βάλει στο... μάτι τον Χάουγκε. Ο παίκτης δεν ενδιαφέρονταν για την Ελλάδα και δεν προχώρησε. Όμως κάτι θα γίνει στο μέλλον. Κοντινό ή πιο μακρινό, θα δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Έλληνα άσο - "Σφήνα" από Άρη και... Τουρκία - "Μεγάλο λάθος του Πογέτ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags