Ασταμάτητος φαίνεται ότι είναι το τελευταίο διάστημα ο Ιβάν Σαββίδης στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, δεδομένου ότι δεν σταματάει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα.
 

Κι εδώ να πούμε κάτι: Δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, αλλά (έστω και ως απάντηση σε διάφορα κατά καιρούς δημοσιεύματα) ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπήρχε τέτοια σκέψη, πρακτικές όπως αυτή που ακολουθεί (με τη συνεχή επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα) ξεκαθαρίζουν ότι είναι εδώ πιο ισχυρός από ποτέ.
 

Για να επιστρέψουμε στο ρεπορτάζ, μετά από την απόκτηση του 72% στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (με αποτέλεσμα να είναι πρωταγωνιστής στον ΟΛΘ), τώρα δείχνει έτοιμος να αποκτήσει και το λιμάνι τής Αλεξανδρούπολης αλλά και εκείνο της Ηγουμενίτσας!
 



 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κατάθεση προτάσεων είναι μέχρι τα τέλη τού Μάρτη και η πλευρά τού Σαββίδη είναι το ένα από τα δύο επενδυτικά σχήματα που θα καταθέσουν δεσμευτικές προτάσεις για την Αλεξανδρούπολη!
 

Ο Ιβάν Σαββίδης αυξάνει τις δουλειές τού στην Ελλάδα, τις αυγατίζει, κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τον Δικέφαλο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου είναι έτοιμος (και περιμένει τις θεσμικές δεσμεύσεις να γίνουν πράξη) για την επένδυση που θα ανοίξει οριστικά τα φτερά του συλλόγου: Τη δημιουργία της Νέας Τούμπας!

 

Πρόκειται για έργο που έχει κοστολογηθεί στα 140 εκατ. ευρώ, το συντριπτικό μέρος αυτού του ποσού θα δοθεί από την τσέπη του Σαββίδη, και προφανώς θα δώσει άλλη πνοή όχι μόνο στους «ασπρόμαυρους» και τη Θεσσαλονίκη, αλλά σε ολόκληρη τη Μακεδονία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αγρίεψε" ο Σαββίδης, περνάει στην αντεπίθεση - "Ως εδώ, θέλω τώρα να..." - Τρέχει το πλάνο για ΠΑΟΚ