Facebook Pixel ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: Ανατροπή με Σάντος στην ΑΕΚ - Το Νο2 στη λίστα Μελισσανίδη - Κόουτς από κορυφαίο πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-25 14:30:00

Ανατροπή με Σάντος στην ΑΕΚ - Το Νο2 στη λίστα Μελισσανίδη - Κόουτς από κορυφαίο πρωτάθλημα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή με Σάντος στην ΑΕΚ - Το Νο2 στη λίστα Μελισσανίδη - Κόουτς από κορυφαίο πρωτάθλημα!

Η... διαφορά με τον Πορτογάλο, ο ανταγωνισμός και η βιασύνη! Στην Ένωση περιμένουν και ελπίζουν πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουν την οριστική απάντηση του Φερνάντο, όμως παράλληλα εξετάζουν και τις προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Ποιον έχουν ξεχωρίσει;

Το θέμα τού νέου προπονητή στην ΑΕΚ είναι εκείνο που καίει τους ανθρώπους τού συλλόγου το τελευταίο διάστημα, και δικαίως, καθώς θέλουν να υπάρξει οργάνωση και να έρθει στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό.

Με το όνομα του Φερνάντο Σάντος να είναι εκείνο που κυριαρχεί και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του. Δηλαδή αν η εθνική ομάδα τής Πορτογαλίας θα πάει προκριθεί στο Μουντιάλ ή αν θα αποκλειστεί και, άρα, ο έμπειρος κόουτς θα κοιτάξει το μέλλον του στην Ένωση ή σε άλλον σύλλογο.

Μόνο που πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ που έχουν φτάσει στο sportdog, αναφέρουν ότι ίσως το θέμα τού Πορτογάλου προπονητή δεν παίζει τόσο… κοντά για την ΑΕΚ όσο παρουσιάζεται. Γιατί ναι μεν οι άνθρωποι του συλλόγου τον θέλουν πολύ για να αναλάβει και να οργανώσει την επόμενη μέρα, αλλά δεν είναι μόνοι αυτοί!

Υπάρχουν ομάδες από άλλα πρωταθλήματα, με πολύ μεγαλύτερα πορτοφόλια, ίσως και καλύτερο πλάνο, που μπορούν να καλύψουν τον Πορτογάλο. Αν υποθέσουμε ότι η εθνική του ομάδα θα αποκλειστεί από την τελική φάση τού Μουντιάλ και ο ίδιος θα έχει τη διάθεση στα 67 του να συνεχίσει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και, δη, με σύλλογο και όχι με κάποια άλλη εθνική - Κάτι που έχει να κάνει από το 2008!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ναι μεν οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να φέρουν τον Σάντος στην Ελλάδα και να του εμπιστευτούν την ομάδα (σε ένα στιλ μάνατζερ αγγλικού ποδοσφαίρου), αλλά ρεαλιστικά καλό είναι να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις! Το όνομα του Φάρκε, που ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο (όπως και του Γιοκάνοβιτς), είναι σούπερ λύση, καθώς έχει μεγάλη και πετυχημένη θητεία στην Αγγλία. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να έρθει, καθώς έχει πολύ υψηλά τις μετοχές του αυτό το διάστημα και βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Στα αυτιά τού sportdog έφτασε μια ακόμα πληροφορία: Όντως υπάρχει εναλλακτική τού Σάντος στην ομάδα, είναι κάποιος Γερμανός προπονητής, αλλά το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει. Ίσως γιατί ο τελευταίος "Γερμανός" έχει μείνει αξέχαστος στους ανθρώπους του συλλόγου...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός... έκαψε τον Τσούμπερ στην ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης - Μεγάλο "έγκλημα" στα Σπάτα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags