Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Φεύγουν Μακέντα και πέντε ακόμα ονόματα - Οι πρώτες δύο μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-25 17:30:00

"Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Φεύγουν Μακέντα και πέντε ακόμα ονόματα - Οι πρώτες δύο μεταγραφές!

του Νίκου Στεργίου
"Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Φεύγουν Μακέντα και πέντε ακόμα ονόματα - Οι πρώτες δύο μεταγραφές!

Απόφαση Γιοβάνοβιτς για το ρόστερ. Ποιοι αποχωρούν, ποιοι έρχονται. Το φετινό καλοκαίρι θα υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο Τριφύλλι και ήδη ο Σέρβος προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του. Ποιοι είναι στην έξοδο και ποιοι πρέπει να έρθουν;

Παναθηναϊκός: Έτοιμος στο τελευταίο διάστημα της σεζόν αναμένεται να είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, δεδομένου ότι η πορεία τής αποθεραπείας του πηγαίνει εξαιρετικά. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι στα τελευταία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμος και αυτό ευτυχώς θα συμβεί σε μια περίοδο που ο Καρλίτος έχει σιγήσει και ο Ιωαννίδης δεν είναι ακόμα ο σκόρερ ολκής.

Το προσεχές καλοκαίρι, πάντως, ο Ιταλός άσος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα (δεν αποκλείεται να φύγει και ο Καρλίτος), έστω και με μια μικρή πρόταση, και θα αποκτηθεί ξένος φορ που θα μπορεί να γράψει 15-20 γκολ τη σεζόν - Άρα εκεί θα δώσει τα πολλά λεφτά φέτος ο Παναθηναϊκός. Αν, τελικά αποχωρήσει και ο Καρλίτος, τότε θα έρθει και δεύτερη λύση.

Πλην του επιθετικού θα έρθει και ένας ή δύο εξτρέμ (θα αποχωρήσουν ο Χατζηγιοβάννης και λογικά ο Βιτάλ), ενώ τον δρόμο της εξόδου θα πάρει και ο Μαουρίσιο. Άρα αναμένεται να έρθει και ένας χαφ, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον Γκατσίνοβιτς.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει με τον Βιγιαφάνιες, ενώ είναι δεδομένο ότι ο Λούντγκβιστ δεν θα συνεχίσει στο Τριφύλλι.

Τέλος, ο Βαγιαννίδης αναμένεται να πάρει ευκαιρία στα δεξιά της άμυνας, άρα ας μην αποκλείσουμε να μην συνεχίσει ο Σάντσες στην ομάδα - Σε κάθε περίπτωση δεν καίγεται το Τριφύλλι να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και η λύση του Κώτσιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην ελληνική μάνατζερική αγορά - Μπάσιμο από κορυφαία παγκοσμίως εταιρία agents!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags