Facebook Pixel Ήττα για Ελβετία από Αγγλία με μοιραίο τον Τσούμπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-26 21:47:00

Ήττα για Ελβετία από Αγγλία! Μοιραίος ο Τσούμπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ήττα για Ελβετία από Αγγλία! Μοιραίος ο Τσούμπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο παίκτης της ΑΕΚ που έκανε πέναλτι.

Μπήκε στο 63' και έκανε πέναλτι στο 76' με την Ελβετία να ηττάται σε φιλικό με 2-1 στο «Γουέμπλεϊ» από την Αγγλία, ενώ προηγουμένως είχε δύο δοκάρια και είχε προηγηθεί στο σκορ.

Ο λόγος για τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη της εθνικής του ομάδας.

Η Ελβετία προηγήθηκε στο 22' με κεφαλιά του Εμπολό με την ομάδα του Γιακίν να έχει ευκαιρία για το 2-0 στο 25' με το σουτ του Φράι να βρίσκει το δοκάρι με παρέμβαση και του Πίκφορντ.

Στο 35' τα «τρία λιοντάρια» σκόραραν, αλλά το γκολ του Γουόκερ-Πίτερς δεν μέτρησε με τους Ελβετούς να έχουν νέο δοκάρι στο 39' σε κόρνερ του Σακίρι με τον Πίκφορντ στο «ριμπάουντ» της φάσης να λέει «όχι» στον Ροντρίγκες. Και αφού το 2-0 δεν ήρθε, η Αγγλία στην πρώτη της φάση στα χασομέρια του ημιχρόνου να ισοφαρίσει με σουτ-δυναμίτη του Λουκ Σο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία μπήκε δυνατά και στο 52' άγγιξε το 2-1 με τον Ομλίν να νικά τον Κέιν, ενώ στο 53' ο Γκεχί δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Ελβετών. Το 1-1 παρέμενε, οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές με τον άσο της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ στο 63' να αντικαθιστά τον Φρόιλερ.

Στο 76' ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης έκανε χέρι σε κεφαλιά του Γουέιντ. Η φάση τσεκαρίστηκε από τον VAR, ο ρέφερι έκανε ανασκόπηση και έδειξε βούλα, με τον Χάρι Κέιν να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας στο 78' το 2-1 υπέρ της Αγγλίας, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog, γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν, ότι ο Τσούμπερ δεν θα συνεχίσει στην Άιντραχτ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags