Facebook Pixel Τζορτζ Κλούνεϊ: Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Ποια αγγλική ομάδα θέλει να αγοράσει!
| 2022-03-27 13:47:00

Τρομερή είδηση: Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Ποια αγγλική ομάδα θέλει να αγοράσει!

Sportdog Team
Τρομερή είδηση: Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Ποια αγγλική ομάδα θέλει να αγοράσει!

Πρόταση σε ιστορικό σύλλογο της Αγγλίας για αγορά του, φέρεται να σκέφτεται να καταθέσει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την αγορά της Ντέρμπι Κάουντι εξετάζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

Η Ντέρμπι μάχεται να παραμείνει στην Τσάμπιονσιπ παρά την αφαίρεση 21 βαθμών λόγω οικονομικών προβλημάτων που την έχουν φέρει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Ο 60χρονος ηθοποιός, ο οποίος μένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει ότι κόλλησε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα της Ντέρμπι Κάουντι, από τον συνάδελφο του Τζακ Ο’Κόνελ και σε συνέντευξη του στο περιοδικό Derbyshire Life άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς των κριαριών του Γουέιν Ρούνεϊ, που ψάχνουν για νέο ιδιοκτήτη.

«Η Ντέρμπι είναι μία εξαιρετική ποδοσφαιρική ομάδα με φανταστική ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι έχει και λαμπρό μέλλον. Ξέρω ότι έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να λυθεί. Το ενδιαφέρον μου για το ποδόσφαιρο έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Πιθανώς το να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα, μετά το να παίζεις σε αυτή. Ίσως μία μέρα…», ήταν τα λόγια του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags