Facebook Pixel Προοδευτική - Εθνικός: Ούτε στη Σούπερ Λιγκ! Πήρε το ντέρμπι η Προοδευτική με 4.000 θεατές - Τρομερή ατμόσφαιρα (Vid)
| 2022-03-27 18:44:00

Ούτε στη Σούπερ Λιγκ! Πήρε το ντέρμπι η Προοδευτική με 4.000 θεατές - Τρομερή ατμόσφαιρα (Vid)

Sportdog Team
Ούτε στη Σούπερ Λιγκ! Πήρε το ντέρμπι η Προοδευτική με 4.000 θεατές - Τρομερή ατμόσφαιρα (Vid)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Εθνικό η Προοδευτική, η οποία επικράτησε με 2-0 αποτέλεσμα που την φέρνει πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή και της εξασφαλίζει την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Επιστροφή στις νίκες για την Προοδευτική, η οποία είχε εύκολο έργο όπως αποδείχτηκε στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Εθνικό, κάτι που έχει σαν συνέπεια να είναι πλέον μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Έπειτα από ένα πρώτο δεκαπεντάλεπτο, το οποίο ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες, το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στο ματς.

Οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που στο 31΄ έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, το σκορ όμως του Τσαφταρίδη από πλεονεκτική θέση, δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι, σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 36΄ όταν ο Πατσατζόγλου με σουτ νίκησε τον Μουζάκη και έκανε το 1-0.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄, η Προοδευτική κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κυριαζής. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ, που θα τον έβαζε και πάλι στο ματς.

Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει συμβεί στην φάση του 59΄, η εκτέλεση φάουλ όμως του Σουμπίνιο αποκρούστηκε από τον Χαλκίδη. Έπειτα από την φάση αυτή και στο διάστημα που ακολούθησε η Προοδευτική κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ της σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags