Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζόρικα τα πράγματα στον Ολυμπιακό - Κίνδυνος να χαλάσει η... σίγουρη μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-27 19:12:00

Ζόρικα τα πράγματα στον Ολυμπιακό - Κίνδυνος να χαλάσει η... σίγουρη μεταγραφή!

Sportdog Team
Ζόρικα τα πράγματα στον Ολυμπιακό - Κίνδυνος να χαλάσει η... σίγουρη μεταγραφή!

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται σε καμία περίπτωση με τον τρόπο που περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι, κάτι που κάνει την υπόθεση της μεταγραφής να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Ολυμπιακός: Αμφιβολίες για το κατά πόσο η Πόρτο θα πληρώσει την οψιόν αγοράς των 5.500.000 ευρώ που προβλέπεται στη συμφωνία για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο εκφράζουν οι Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ από την πατρίδα του παίκτη αναφέρουν ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει πεισθεί από την παρουσία του Σεμέδο στην ομάδα μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να μην δίνει πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες.

Βέβαια, όλα αυτά ενδέχεται να είναι και «κόλπα» από την Πόρτο, με τους «δράκους» να προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να ρίξουν την τιμή του Σεμέδο, ποντάροντας στο ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει τις απαιτήσεις του από τη στιγμή που ο Πορτογάλος διεθνής δεν τα πηγαίνει όπως θα ήθελε στους "Δράκους".

«Ο Σεμέδο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει τον Κονσεϊσάο. Μέχρι στιγμής έχει παίξει 45 λεπτά και τα 5.5 εκατομμύρια της ρήτρας μοιάζουν αρκετά. Με τους Μπέμπα και Πέπε να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις θα είναι δύσκολο να βρει τον απαραίτητο χρόνο για να πείσει τον προπονητή της Πόρτο. Ο Πορτογάλος έχει ακόμα οχτώ παιχνίδια για να δείξει ότι αξίζει πραγματικά», αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο «CmTV».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος ξένος άσος στο Λιμάνι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος - Μεταγραφή σε top πρωτάθλημα ο Λόπες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags