Facebook Pixel Super League - ΠΑΟΚ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Πρίγιοβιτς - Ο ειδικός όρος για επιστροφή Τζόλη - Το νέο... αφεντικό της ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 20:10:00

Μεγάλη ελληνική ομάδα για Πρίγιοβιτς- Ο ειδικός όρος για επιστροφή Τζόλη -Το νέο... αφεντικό της ΕΠΟ

Οι Μιχείες
Μεγάλη ελληνική ομάδα για Πρίγιοβιτς- Ο ειδικός όρος για επιστροφή Τζόλη -Το νέο... αφεντικό της ΕΠΟ

Ποιος είναι ο... μυστικός σύμβουλος του Αλαφούζου στον ΠΑΟ; Τρία πολύ δυνατά παρασκήνια στο Sportdog.gr από τον Ευάγγελο Μίχο για το μέλλον του Σέρβου επιθετικού και ποια ομάδα του Big-4 θα μπορούσε να τον αποκτήσει, το... απαγορευτικό για τον Χρήστο Τζόλη και τον επόμενο "πρόεδρο" της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Για ποιά Bigφοράτη ομάδα θα μπορούσε να παίξει καλοκαιριάτικα ο Πρίγιοβιτς;

Πότε μπορεί ο Τζόλης να γυρίσει στην Ελλάδα για άλλη ελληνική ομάδα εκτός του ΠΑΟΚ;

Γιατί ο Αλαφούζος θέλει πρόεδρο στην ΕΠΟ τον Τάκη Μπαλτάκκο και ποιοί “στέλνουν” τον Πατρίκ Κομνηνό;

 

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: πολλοί ερμήνευσαν τις δηλώσεις του σαν άνοιγμα προς ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Για την Ένωση και τους “ερυθρόλευκους”... διαγράψτε τον. Δεν ισχύει, κάτι τέτοιο. Για επιστροφή του Σέρβου κίλερ στον “δικέφαλο”, λόγω παρελθόντος και σχέσης με τον Γιώργο Σαββίδη, ενδεχομένως ένα... παραθυράκι να υπάρχει (τόσο και...τετοιο ομως). Αν και το καλοκαίρι θα μιλήσει η... ποροεργασία και η ατζέντα Μπότο στα μεταγραφικά του “δικεφάλου του βορρά”. Για ποιό Μπιγκφοράτο κλάμπ , λοιπόν, θα μπορούσε να παίξει καλοκαιριάτικα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς; Για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!! Κρατείστε το, δεν το... πετάμε έτσι. Υπάρχει υπόβαθρο..


 

ΤΖΟΛΗΣ: στην μανατζερική πιάτσα λένε πως είναι περίπτωση... Πρίγιοβιτς. Δηλαδή όπως με τον Σέρβο στραικερ έτσι και με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, ο ΠΑΟΚ στο deal πώλησης του στην Νόργουιτς έχει βάλει όρο ΜΗ μεταγραφής του σε άλλη ελληνική μεγάλη ομάδα μέχρι και το 2025!!

ΕΠΟ: ακούγεται στην ενημερωμένη ποδοσφαιρική πιάτσα πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα ήθελε τον Τάκη Μπαλτάκο πρόεδρο στην ΕΠΟ. Δεν ξέρω αν έχει παίξει ρόλο σε αυτό πως ο γιός του γνωστού δικηγόρου, ο Δημητρης Μπαλτάκος, είναι στην...ομάδα συμβούλων του προέδρου του Παναθηναϊκού (στους συμβούλους του “Μίστερ Σκάι” και ο Γιάννης Κομπότης)! Από την ίδια πηγή πάντως λένε πως στο τέλος ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ θα “τοποθετήσουν” στην ΕΠΟ (ως τοποτηρητή τους:), τον Πατρίκ Κομνηνό!! ΄Αραγε στην ΑΕΚ τι λένε και για την “υποψηφιότητα” Μπαλτάκου και για την ...προοπτική του (πάλαι ποτέ Originalιστα) Πατρίκ Κομνηνού...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος ξένος άσος στο Λιμάνι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος - Μεταγραφή σε top πρωτάθλημα ο Λόπες
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags