Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Αυτή είναι πρώτη αντίδραση Σάντος μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας - "Πάγωσαν" στην ΑΕΚ
| 2022-03-30 00:31:00

Αυτή είναι πρώτη αντίδραση Σάντος μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας - "Πάγωσαν" στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Αυτή είναι πρώτη αντίδραση Σάντος μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας - "Πάγωσαν" στην ΑΕΚ

Ο Ίβηρας τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και σίγουρα βάζει προβληματισμό στην Ένωση μετά από αυτή την εξέλιξη.

Φερνάντο Σάντος: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι και επίσημα οι Πορτογάλοι, μετά τη νίκη στο μπαράζ απέναντι στη Β. Μακεδονία, με τον Ίβηρα τεχνικό στις πρώτες δηλώσεις του να αναφέρει ότι είναι έτοιμος για το τρίτο τρόπαιο με την Εθνική του ομάδα μετά από αυτό του Euro και του Nations League.

«Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες για την φανταστική εικόνα που είχαν. Αυτή η ομάδα των Σκοπίων, δεν είναι αυτό που πιστεύουν κάποιοι, ξέρουν πώς να παίξουν. Με το φανταστικό πνεύμα όμως που δείξαμε και τη δημιουργικότητα των παικτών και τη φανταστική υποστήριξη του κόσμου μας, τα καταφέραμε. Η νίκη είναι δίκαιη και άξια. Δεν θυμάμαι ευκαιρίες του αντιπάλου. Είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ευτυχώς για τα 11 εκατομμύρια Πορτογάλους».

Με ποια ομάδα ονειρεύεσαι να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο; «Το μόνο όνειρο που έχω, είναι να κερδίσω και μια τρίτη διοργάνωση. Έχω κερδίσει δύο, τώρα ονειρεύομαι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά ας πάμε με τον χρόνο, υπάρχουν αγώνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και με τον καιρό θα προετοιμαστούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μεγάλη χαρά. Χαρά για 11 εκατομμύρια Πορτογάλους που θα είναι παρών σε άλλο παγκόσμιο κύπελλο.  Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν πολύ υπομονετικοί και ενωμένοι και έδειξαν εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα».

Πώς νιώθεις τώρα, μετά την κριτική που δέχτηκες μετά το παιχνίδι με τη Σερβία; «Με την ίδια ηρεμία που είχα πάντα το ξεπερνώ. Ήρεμη συνείδηση», είπε ο Φερνάντο Σάντος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags