Facebook Pixel Νίκος Μαχλάς: Φοβέρες ατάκες Μαχλά για Σαββίδη - Τεράστια υπόκλιση
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 18:24:00

Φοβέρες ατάκες Μαχλά για Σαββίδη - Τεράστια υπόκλιση

Sportdog Team
Φοβέρες ατάκες Μαχλά για Σαββίδη - Τεράστια υπόκλιση

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα τον αποθέωσε!

Νίκος Μαχλάς: Για τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», αποθεώνοντας τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με όσα είπε.

Για το τι χρειάζεται ένας σκόρερ: «Γεννιέσαι σκόρερ πιστεύω. Είναι θέμα του μυαλού. Τι σκοπό έχεις, τι σου βγαίνει, τι ένστικτο έχεις. Άλλοι είναι καλοί στη σέντρα, στην πάσα, στην περιοχή. Είναι ένστικτο. Είναι σημαντικό να ξέρεις που πρέπει να έχεις θράσος και θάρρος. Γενικά δεν έχω θράσος στη ζωή μου. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν έπαρση και τα θεωρούν όλα δεδομένα».

Για την ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια του Σαββίδη: «Είναι από τους λίγους που έχω γνωρίσει και αυτό που κάνει το κάνει με χαρά. Έχει καλοσύνη και βοηθά τους ανθρώπους. Πάντα θα λέω καλά λόγια για εκείνον. Έχω συναντήσει δυο τρεις ανθρώπους σαν εκείνον στη ζωή μου. Η εκτίμηση μου είναι μεγάλη. Εϊναι καταπληκτικός άνθρωπος. Ανοίγει την καρδιά του και κάνει καλό σε ανθρώπους. Ο θείος είναι ο Πατριάρχης Αλεξανδρειας. Μέσω αυτού γνώρισα και τον Ιβάν Σαββίδη. Πιστεύω πολύ στον Θεό και ότι υπάρχει μια δύναμη που σε προστατεύει», είπε ο Νίκος Μαχλάς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags