Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χοντρό ζήτημα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Μασσαλία - Τινάζονται όλα στον... αέρα;
| 2022-03-30 18:51:00

Χοντρό ζήτημα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Μασσαλία - Τινάζονται όλα στον... αέρα;

Sportdog Team
Χοντρό ζήτημα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Μασσαλία - Τινάζονται όλα στον... αέρα;

Πολύ σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Δικεφάλου του Βορρά στην Μασσαλία καθώς μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο οι μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Γαλλία.

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα στο ταξίδι των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά στην Μασσαλία καθώς η απεργία της ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη 6 Απριλίου και σε αυτή θα συμμετάσχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στα αεροδρόμια της χώρας βάζει εμπόδιο στο τι ακριβώς θα συμβεί.

Σε ενδεχόμενο απεργίας, πραγματοποιούνται πτήσεις μόνο νοσοκομειακές – στρατιωτικες ή πτήσεις έρευνας για διάσωση, δηλαδή πτήσεις μόνο εκτάκτου ανάγκης, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει ειδική άδεια για να ταξιδέψει, όμως αν εν κριθεί παράνομη και καταχρηστική από την ελληνική δικαιοσύνη, πολύ πιθανό είναι τα τσάρτερ των φίλαθλων ή ακόμα και οι υπόλοιπες πτήσεις να πρέπει να αλλάξουν μέρα και ώρα.

Το πιθανότερο είναι ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πετάξουν την Τρίτη (5/4)  ή μετά τις 12 το βράδυ της Τετάρτης (6/4) όπου και λήγει η απεργία, με την απόφαση των δικαστηρίων να είναι αυτή που θα κρίνει τελικά πως ακριβώς θα γίνει η μετάβαση του κόσμου στην Γαλλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags